El Rock and Roll no passa mai de moda

- Advertisement -
Durant el 2020 van passar moltes coses, i una d’elles és que la productora independent La Lombarda Films va dur a terme el rodatge del seu primer llargmetratge. El último tren del Rock and Roll és un film que posarà fi a la web sèrie The Last Call que consta de dues temporades i que es va estrenar en 2016. La història segueix uns músics perdedors que tenen el somni de triomfar en aquesta indústria. Quan ja ho donaven tot per perdut, una batalla de grups de rock pot suposar per a ells l’última oportunitat d’èxit (encara que sigui petit).

L’agost i la tardor del 2020 es va rodar la pel·lícula en clau d’humor gamberro a la localitat de Rubí i altres emplaçaments a la rodalia del Vallès. Amb un pressupost ajustat i moltes més ganes aquesta productora rubinenca ha tirat endavant un film que és una barreja de diferents gèneres en una trama plena de sorpreses que no deixarà indiferent a ningú. 
Per al rodatge del llargmetratge, s’ha comptat amb un elenc d’actors i actrius com Bruno Martín, de la productora A Man From Murcia, el membre de La Fura dels Baus Ivan Altimira o l’artista multidisciplinari Mbaka. La premier del film tindrà lloc aquest juliol en un acte privat i arribarà al públic i als festivals passat l’estiu. Si voleu veure l’estil desenfadat del producte ho podeu fer fent un cop d’ull a la sèrie que està penjada gratuïtament a Youtube.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents