El retorn d’Orlando Bloom

- Advertisement -

Una de les sagues més exitoses de la companyia Walt Disney és Pirates del Carib, una aventura que es va iniciar l’any 2003 amb Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. Des d’aleshores se n’han fet tres pel·lícules més però no totes compten amb el repertori original, l’únic que ha seguit en totes les ocasions ha estat Johnny Depp donant vida al capità Jack Sparrow. En canvi, Orlando Bloom va abandonar el vaixell després de la tercera entrega (At World’s End) i no va voler sumar-se al projecte de 2011.

Dead Men Tell No Tales

A expenses que arribi la darrera incorporació a aquesta panteologia, que té prevista com a data d’estrena el 26 maig de 2017, arriben notícies sobre el rodatge i noves incorporacions. Després de 8 anys, Orlando Bloom tornarà a ficar-se a la pell del jove Will Turner que estarà acompanyat de nou per Geoffrey Rush com a Barbosa i per cares noves com Javier Bardem (com a enemic d’Sparrow, el capità Salazar), Breton Thwaites i Kaya Scodelario.

- Advertisement -

En el film, dirigit per Joachim Rønning i Espen Sandberg, es podrà veure un cop més a Sparrow enfrontant-se a un grup de pirates fantasmes. Per poder escapar, haurà de fer-se amb el trident de Posidó, un poderós artefacte capaç de controlar tots els mars.

- Advertisement -

https://www.instagram.com/p/BCNuhosycV5/

Nou projecte

Des d’El Hobbit no s’ha tornat a veure a Orlando Bloom a la gran pantalla però això canviarà aviat, el jove britànic s’ha unit al rodatge de Smart Chase: Fire & Earth, un thriller d’acció ambientat a la ciutat de Xangai. El rodatge s’iniciarà al mes d’agost i també comptarà amb Jing Tian, Leo Wu, Cao Kefan i Liu Enyou.

Nou film Orlando Bloom

Bloom s’ha associat amb la companyia Bliss Media per formar una de nova en conjunt, BlissBloom Productions. Aquesta serà la seva primera pel·lícula i estarà dirigida per Julien Seri i protagonitzada pel mateix Orlando Bloom. S.M.A.R.T Chase es filmarà a la ciutat de Xangai i narra la història d’un agent de seguretat privada que no passa per un bon moment. Li sorgirà l’oportunitat de cuidar d’una antiguitat Xina molt valuosa però serà víctima d’una emboscada i haurà de lluitar per la seva supervivència i per la de la dona que estima. Wei Han09, fundador de Bliss Media, explicava que, “estem ansiosos per col·laborar amb Orlando Bloom i Julien i portar aquesta potencial franquícia als fanàtics d’arreu del món”, Han també afegia que per ells era una oportunitat de “mostrar els impactants paisatges de Xangai i l’esperit de la Xina moderna”.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents