Els ‘Gremlins’ tornen al cine per partida doble

- Advertisement -

La tercera entrega de la saga Gremlins sembla que cada vegada està més a prop de desenvolupar-se. Diverses dècades desprès, semblava un fet gairebé impossible que la saga continués, però el guionista i director Chris Columbus, creador de les mítiques criatures, ja té finalitzat el guió. I no només això: ha assegurat que “per a aquesta ocasió es preparen girs molt més foscos per als protagonistes.”

Aquestes declaracions les ha realitzat ell mateix en una entrevista realitzada per a Slash Film i assegura estar “molt orgullós del guió, és tan rocambolesc com fosc.” Fins i tot ha considerat la possibilitat de matar a l’adorable protagonista o a altres personatges. El projecte per ara es troba en fases de negociacions pressupostàries, fet que està dilatant el rodatge i estrena del film, però el cineasta va mostrar la confiança esmentant que “aviat es podrà veure la pel·lícula”.

- Advertisement -

- Advertisement -

També va esmentar que es seguirien utilitzant marionetes, però els efectes visuals podrien fer que els ninots siguin més fàcils de fer que al 1984. S’utilitzarà el mínim CGI, només per a eliminar cables i fer la vida de les criatures més factibles.

A més, el clàssic dirigit per Joe Dante (Innerspace o Piranha) estrenat el 1984, tornarà als cinemes aquest Nadal. Es tracta d’una oportunitat limitada per a poder gaudir del film produït per Steven Spielberg (Jurassic Park o Indiana Jones) i amb guió de Chris Columbus (Harry Potter and the Sorcerer’s Stone o Home Alone), que va ser un dels grans èxits a taquilla als 80. La projecció tindrà lloc el proper 29 de desembre als cinemes coincidint amb l’època en la que transcorre la història original.

La trama comença quan Billy rep un regal del seu pare per Nadal: una simpàtica i estranya criatura, un mogwai. Per a què tot vagi bé només ha de complir 3 senzilles regles: no donar-li de menjar a partir de mitjanit, evitar que tingui contacte amb l’aigua i no exposar-lo a la llum del sol. L’equip de 39 Escalones serà l’encarregat de la reestrena dels Gremlins i també estrenarà el proper 5 de desembre als cinemes l’edició remasteritzada i en 3D de Terminator 2.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents