‘El Rei Ruc’: l’hereu inesperat del Rei Lleó

- Advertisement -

Aquest divendres 4 d’octubre arriba a les nostres pantalles El Rei Ruc, una divertida comèdia d’animació que té la política i algun animaló corrupte com a fil conductor. El film se centra en un procés electoral en el que un ruc és el principal candidat per destronar el Rei Lleó i la podrem veure també en català amb un doblatge que compta amb el presentador de ràdio i televisió Jordi Basté i amb l’actor, imitador i locutor de ràdio Oriol Cruz en dos dels personatges principals.


La trama de la pel·lícula s’inicia quan el Rei Lleó, el monarca de la jungla, decideix jubilar-se i, per donar-li credibilitat al seu successor, la seva consellera Miss Fina i ell han decidit convocar eleccions. El Mangu, un feliç i humil burro rentarobes, acaba sent accidentalment el candidat popular, el qual haurà d’enfrontar-se al Superbus, el successor legítim del Rei Lleó. Tanmateix, el Mangu no sap que la seva candidatura forma part d’un pla macabre de Miss Fina, la qual pretén destronar el Rei Lleó i evitar que el seu fill el succeeixi per tal de poder controlar ella mateixa el tron a través d’un candidat que es deixi portar per les seves ordres.

- Advertisement -

- Advertisement -

El film és segurament una de les poques opcions que tenim al llarg de l’any de veure cinema pakistanès. Per la seva influència amb el cinema indi i els balls i cançons que acostumem a trobar en producte de Bollywood a El Rei Ruc també hi trobarem música i dansa… Això sí, amb protagonistes molt animals. La pel·lícula, a més, té missatge de fons i busca motivar els nens a perseguir els seus somnis i a no conformar-se amb el que els ha imposat la societat o el seu entorn més proper. Els mostrarà la possibilitat que siguin ells mateixos els que triïn el seu propi destí, sent fidels als seus ideals i sense deixar-se portar per l’opinió dels altres. En definitiva, els ensenyarà a no ser titelles de la societat. A més, amb una temàtica tan d’actualitat, podran començar a entendre què és i com funciona un procés electoral i com els mitjans poden arribar a manipular la informació de tal manera que tot el poble cregui el que alguns han ideat. Ah i també la corrupció i com el poder pot ser moltes vegades el detonant de l’avarícia.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents