El que Catalunya vol: anime en català, Magí Garcia i el Rovelló

- Advertisement -

Acaba el mes de juliol, és hora de veure les estadístiques de cerca d’aquest mes. Quin son els gustos dels catalans a l’hora de buscar contingut audiovisual en català? Quina és la plataforma preferida dels catalans? Amb el resultat del contingut més cercat durant aquest mes podem intuir quines són les nostres preferències.

10 plataformes més cercades

 1. Prime Video 29%
 2. Netflix 21%
 3. HBO Max 14%
 4. Disney+ 10%
 5. FilminCAT 9%
 6. SX3 4%
 7. AnimeBox 3%
 8. Movistar+ 2%
 9. 3 a la carta 2%
 10. Rakuten TV 1%
- Advertisement -

Altres plataformes 5%
Plataformes d’altres televisions 1%

- Advertisement -

HBO Max es consolida al TOP 3, un mes més la plataforma de la Warner es queda amb el tercer lloc, per davant de Disney+. Durant el mes de juliol HBO Max ha continuat afegint un bon grapat de títols en català a la seva plataforma, entre elles dues pel·lícules de Matrix o tres d’Ocean’s. FilminCAT, que, en la seva línia, també ha afegit molts títols en català s’apropa a Disney+, l’única de les grans plataformes que no ha afegit res en català.

TOP 5 Pel·lícules

Bola de Drac Super: El Superheroi
Bola de Drac Super: El Superheroi

 1. Bola de Drac Super: el Superheroi (Crunchyroll
 2. Dragon Ball Super: Broly (Google TV, PrimeVideo i RakutenTV)
 3. Mític (FilminCAT i magigarcia.com)
 4. Bola de Drac Z. La Resurrecció de ‘F’ (AnimeBox i PrimeVideo) 
 5. Hello World (AnimeBox)

La primera pel·lícula disponible en català i VOSC a Crunchyroll, s’ha convertit en el títol més cercat aquest mes a la web desdelsofa.cat. A més a més, l’arribada de l’última pel·lícula a les plataformes ha creat un efecte dòmino i les altres dues pel·lícules de Bola de Drac disponibles en català a les plataformes han entrat al TOP5, compartint espai amb l’especial de comèdia d’en Magí Garcia que aquest mes ha arribat a FilminCAT i una de les grans novetats del mes a AnimeBox. 

TOP 5 Sèries

Inuyasha
Inuyasha

  1. Inuyasha (AnimeBox i SX3)
  2. Naruto (AnimeBox)
  3. One Piece (SX3)
  4. Rovelló (SX3)
  5. El Detectiu Conan (SX3)

Si l’anime dominava el TOP 5 de pel·lícules també ho fa amb el de sèries. L’arribada de la versió catalana de la sèrie Naruto fa que la sèrie del ninja més famós del Japó entri amb força a la nostra web, per darrere d’Inuyasha que aquest mes ha arribat el darrer arc a la plataforma AnimeBox, però per davant d’One Piece, la sèrie que ha revolucionat la plataforma del SX3, El Detectiu Conan que aquest passat cap de setmana es va estrenar la nova pel·lícula del petit detectiu i de la sèrie catalana El Rovelló

TOP 5 Gèneres

 1. Infantil
 2. Animació
 3. Anime
 4. Comèdia
 5. Història

Rànquing Versions

 1. VC 75,7 %
 2. VOSC 13,2 %
 3. Multilingüe 4,1 %
 4. Aranès 1,8 %
 5. VC-valencià 1,6 %
 6. VC-balear 1,7 %
 7. VOSC-valencià 1,2 %
 8. 3D 0,5 %
 9. Sense Diàleg 0,4%

Rànquing Produccions

 1. Pel·lícules 55,5 %
 2. Sèries 40,8%
 3. Programes 1,9 %
 4. Curts 1,9 %

Totes les dades estan adquirides de forma totalment anònima a través de les cerques del web desdelsofa.cat.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents