“‘El practicante’ és un retrat molt realista portat al límit”

- Advertisement -

El dia 16 de setembre arriba a Netflix un dels films catalans més esperats de la temporada. El practicante és la nova proposta de Carles Torras (Callback) és el retrat d’una persona manipuladora i malvada encarnada per Mario Casas que es torna encara més fosca i dolenta arran d’un accident.

https://elcinefil.cat/2020/09/14/carles-torras-posa-mario-casas-al-limit-a-el-practicante/

- Advertisement -

En aquesta entrevista, feta per videotrucada donades les necessitats de separació a causa del coronavirus, Torras ens explica les entranyes del personatge i com ha estat rodar el seu primer film amb el segell de Netflix Original. A sota podeu veure l’entrevista sencera però abans us deixem un petit resum en forma de titulars.

“La llavor de la pel·lícula és un personatge real i ens hem assessorat amb psiquiatres per fer un retrat de la figura del manilpulador narcisista”

 

“No em tanco a fer altres gèneres. M’encanta, per exemple la ciència ficció però ara he volgut explorar aquest tipus de personalitats que donen molt de joc al cinema”

 

“Si un film el veuen 5.000 persones té un impacte molt limitat. El fet d’estrenar a Netflix ens assegura que la veuran milers de persones no només en aquest país sinó arreu del món.” 

 

“Hem rodat exteriors de la perifèria de Barcelona en lloc que jo coneixia des de fa temps”

- Advertisement -

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents