Així és el Joker de Joaquin Phoenix

- Advertisement -

Els films sobre superherois estan de moda, agraden i la gent espera les estrenes amb gran expectació, però perquè un superheroi adquireixi la seva fama necessita un antagonista, algú que el posi a prova i li faci demostrar de que està fet. Els dolents de la pel·lícula a vegades són tan memorables o més que els protagonistes i avui parlem d’un d’aquests personatges. El Joker és sense cap mena de dubte, l’enemic més temible de l’univers Batman i el proper 4 d’octubre del 2019, el podrem veure en acció en solitari en el seu propi film. L’actor Joaquin Phoenix serà l’encarregat de donar vida a aquest nou Joker, que fa poc vam poder veure a la gran pantalla a Suicide Squad interpretat per Jared Leto. Aquestes són les primeres imatges que han sortit a la llum del nou paper de Phoenix (fins i tot amb maquillatge!!

- Advertisement -

Segons declaracions de Warner Bros, el film estarà completament desvinculat de la continuïtat normal de DC i de la saga Batman reiniciada recentment amb Ben Affleck al capdavant. En la primera sinopsis oficial que han fet arribar es descriu el film com, “el relat d’un home marginat per la societat, un perfil descarnat i també una faula cautelar”. L’encarregat de dirigir el film serà el cineasta Todd Phillips, amb un guió del mateix director al costat d’Scott Silver (The Fighter) i el rodatge ja ha començat a Nova York.

- Advertisement -

 

Per la seva banda, Joaquin Phoenix assegurava que la seva intenció es donar-li un nou enfocament al personatge per fer una versió completament diferent a les anteriors. “Vull fer-lo des d’una perspectiva única i no m’agradaria que es classifiqués aquesta pel·lícula en funció d’un sol gènere. No diria que serà una pel·lícula de superherois o el típic blockbuster dels estudis. Sento que és alguna cosa diferent i, sobretot, que Todd està decidit a fer alguna cosa sorprenent i trencadora”. Caldrà esperar encara un any per veure el resultat i veure si finalment DC aconsegueix fer un projecte que realment agradi als seus seguidors.

 

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents