El mundial de futbol arriba a HBO en format sèrie documental

- Advertisement -

És indiscutible que el futbol és un dels grans entreteniments dels nostres temps. Els partits són seguits per milions d’aficionats que esperen veure guanyar als seus respectius equips i, d’això HBO n’és plenament conscient. En breus tindrà lloc un dels esdeveniments futbolístics més esperats, el Mundial, que enguany tindrà la seu a Rússia. Doncs bé, la plataforma de streaming ha preparat una sèrie documental de deu episodis titulada Destino Rusia 2018. Es tracta d’una co-producció entre HBO España i HBO Latin America que explicarà vint històries situades a 12 països diferents i oferirà una visió diferent d’aquest esport.

Destino Rusia 2018

- Advertisement -

Segons declaracions de Miguel Salvat, Editor Comissari d’HBO, la idea és mostrar “el futbol com mai ningú l’ha explicat” per oferir una visió “amb més passió”. “Agradarà als amants del futbol, evidentment però també agradarà molt als amants de les bones històries”, afirmava. Per desenvolupar el projecte, s’han pres com a referència Destino Sudáfrica 2010 i Destino Brasil 2014, produïts en el seu moment per HBO Latin AMerica.

- Advertisement -

Destino Rusia 2018, se centrarà en personatges del món del futbol però no per ser les grans estrelles del moment sinó perquè realment tinguin històries per explicar. No s’han donat gaires detalls però van explicar que algunes històries giraran al voltant dels futbolistes de la selecció de Mèxic, que van liderar un moviment solidari per ajudar els afectats dels terratrèmols que van tenir lloc entre el 1985 i el 2017. Els espectadors també tindran l’oportunitat de veure alguns dels jugadors de la selecció espanyola actual, els quals donaran la seva visió respecta com els seus companys van guanyar dues Eurocopes i un Mundial. A més, també hi haurà lloc per jugadors estrangers que estan a la Lliga Espanyola, com és el cas de Guidetti, jugador suec de l’Alabès que va néixer a Kènia i va estar a punt de morir per culpa d’un bacteri en una hamburguesa o, Guilherme Marinato, un dels porters de la selecció russa, qui va passar per moments força difícils quan va començar a jugar en el Mundial de Brasil, a causa de la seva ascendència brasilera.

https://youtu.be/f-nBM5TLOtA

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents