‘El cuerpo en llamas’, el ‘Crim de la Guàrdia Urbana’ arriba a Netflix

- Advertisement -

El cuerpo el llamas és el suggerent títol de la sèrie de ficció sobre el cèlebre Crim de la Guàrdia Urbana. Situem-nos. Maig del 2017. El cadàver d’un home apareix calcinat a l’interior d’un cotxe al pantà de Foix, a Barcelona. Es tracta de Pedro (José Manuel Poga), un agent policial. El succés desperta ràpidament l’interès de l’opinió pública, i més a mesura que la investigació va revelant una xarxa de relacions tòxiques, enganys, violència i escàndols sexuals que involucren Pedro i dos dels seus companys policies: la parella Rosa (Úrsula Corberó) i l’exparella d’aquesta, Albert (Quim Gutiérrez). La sèrie arriba a Netfilx el 8 de setembre.  I per si no n’hi hagués prou, Netflix també publicarà un documental sobre el cas el mateix dia amb declaracions inèdites de Rosa Peral. L’expectació és màxima…

Enganys, violència i canvis de llit

- Advertisement -

Aquest és l’argument de la nova minisèrie de Netflix, El cuerpo en llamas, inspirada en el mediàtic ‘Crim de la Guàrdia Urbana’, amb una investigació per homicidi que va treure a la llum una xarxa de relacions tòxiques, enganys, escàndols sexuals i violència entre diversos agents policials de Barcelona. Evidentment, el cas també va ser tractat en forma de documental al programa Crims de TV3.

- Advertisement -

el-cuerpo-en-llamas (1)

La ficció, produïda per Arcadia Motion Pictures per a la plataforma, té com a protagonistes Úrsula Corberó (La Casa de Papel) i Quim Gutiérrez (El Vecino), que interpreten Rosa i Albert, els dos agents de policia protagonistes d’aquesta història. Completen el repartiment José Manuel Poga (Tú también lo harías), Isak Férriz (Bajocero) i Eva Llorach (Quién te cantará), entre d’altres.

El Cuerpo en Llamas està dirigida per Jorge Torregrossa (Intimidad), que també exerceix de productor executiu, i Laura Mañá (Un novio para mi mujer). La ficció l’ha escrit Laura Sarmiento (Matadero).

El Cuerpo en Llamas
El Cuerpo en Llamas

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents