El Consell d’Eivissa es planteja denunciar a Netflix

- Advertisement -

Eivissa és considerada com una de les illes més boniques de tot Europa i és una de les destinacions més populars entre els joves a l’hora de triar un lloc per passar les vacances. Aquest fet es deu al gran nombre de discoteques que hi ha i les festes que s’organitzen i que han donat una certa fama (no sempre positiva) a l’illa. D’aquesta fama se n’ha servit Netflix pel seu nou projecte, titulat Ibiza i que narra la història d’una noia dels Estats Units que viatja amb unes amigues a Barcelona i s’enamora d’un DJ que coneix en una festa. El DJ la convida a una festa a Eivissa i deixant de banda una important reunió, el trio d’amigues decidirà anar-hi.

- Advertisement -

El film està disponible a través de la plataforma d’streaming des del 5 de maig, això sempre que no hi hagi res que ho impedeixi com ara una denúncia. El Consell d’Eivissa està estudiant la possibilitat d’emprendre accions legals contra Netflix, ja que, segons ells el film “torna a utilitzar els pitjors tòpics de descontrol lligats al nom de la nostra illa”. En un comunicat oficial, el departament de Turisme del Consell va explicar que els productors del film es van posar en contacte amb ells per demanar-los el suport de la institució i la tramitació de les autoritzacions necessàries per al rodatge. “A causa de l’argument del film, amb els tòpics negatius per a la imatge de l’illa que el departament de Turisme vol combatre”, el Consell va refusar qualsevol col·laboració amb el projecte.

- Advertisement -

Davant la negativa del Consell, els membres de la pel·lícula van decidir continuar amb el projecte rodat entre Sèrbia i Croàcia, durant l’estiu del 2017. Concretament es va rodar a l’illa de Pag, al nord del Mar Adriàtic. Des d’aquell moment, la institució pública balear no havia tingut cap més notícia sobre el film fins que Netflix va anunciar l’estrena per a finals de maig.

netflix-ibiza-

Ibiza és una pel·lícula dirigida per Alex Richanbach i que compta amb Gillian Jacobs, Vanessa Bayer i Phoebe Robinson, en els papers protagonistes femenins. El DJ i objecte de desig de la protagonista està interpretat per Richard Madden, conegut pel seu paper de Robb Stark a Game of Thrones.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents