El Col·legi de Directors premia la tasca informativa d”El Cinèfil’

- Advertisement -

El Col·legi de Directors de Cinema de Catalunya ha reconegut la tasca d’El cinèfil en el seus Premis Comunicació i Cinema 2020 que s’han lliurat a la gala de clausura del 1r Festival Internacional de Cinema de Castelldefels. Segons ha explicat el director de l’ens Santi Lapeira “el Col·legi guardona la revista de cinema en xarxa per la seva magnífica difusió de les produccions catalanes a les xarxes”. El director d’El Cinèfil, Joan Ramon Armadàs, ha explicat que aquest premi és “una magnífica manera d’acabar l’any més difícil de la revista digital i significa un impuls extraordinari ara que fa 5 anys que va néixer el projecte. També és necessari recordar que el que llegeixen els nostres milers de lectors és possible gràcies a un equip de més de 20 periodistes i col·laboradors que són els únics culpables de fer atractiva i interessant la informació sobre cinema i sèries que publiquem diàriament”.

En recollir el premi Armadàs ha recordat que El Cinèfil ha tingut des del primer dia dues màximes que són pilars fonamentals de la seva tasca: la visibilització del cinema català en totes les seves facetes i modalitats i la defensa a ultrança de la llengua catalana per fer a difondre la informació sobre cinema sèries i festivals. En aquest context va encoratjar a consumir més audiovisual català al cinema i les plataformes i reivindicar que els continguts estrangers arribin també en llengua catalana.

Tots els premis

- Advertisement -

Aquesta revista digital no ha estat l’única premiada per Associació Professional dels Directors i Directores de Cinema de Catalunya. El comunicador Daniel Condeminas rep el guardó “pel conjunt dels seus articles sobre la situació industrial del sector audiovisual a Catalunya” publicats a Comunicació 21 i Àrea Visual. Per la seva banda la televisió pública de Barcelona Betevé ha estat guardonada “per la seva programació cinematogràfica i els seus programas dedicats al cinema. Barcelona i Acció i La Cartellera“, liderat per la periodista Marta Armengou. Per últim, al Diari Segre ha rebut el mateix reconeixement en aquest cas “per la sèrie d’articles ‘Cinema contra el virus’ del crític del diari Juan Ferrer Vila. 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents