El Cinema Las Vegas de Figueres abaixa la persiana

- Advertisement -

L’històric Cinema Las Vegas situat al centre de Figueres tanca definitivament. L’empresa que en porta la gestió des del 2019, Picking SPI, ha decidit abaixar la persiana definitivament després de comprovar mes rere mes que el públic de la capital de l’Alt Empordà no era suficient per mantenir el negoci en marxa. Fons dels cinemes han explicat a El Cinèfil que el mes de gener es va tancar amb poc més de 500 espectadors en total, xifra que fa impossible el manteniment de la instal·lació. Així doncs, aquest dimecres 9 de febrer el cinema ja no obrirà les portes. Moonfall, La Abuela o Canta 2 han estat els darrers films que s’hi han exhibit el cap de setmana del 4 al 6 de febrer.

Cine_Las Vegas_1

- Advertisement -

Cal recordar que el Cinema Las Vegas va ser regentat amb anterioritat pel cineasta Ventura Pons, abans que l’empresa que en tenia l’explotació fins ara se’n fes càrrec. Picking SPI continua, però, activa en el negoci de l’exhibició cinematogràfica amb els Cinemes Sant Cugat. Figueres es queda només, doncs, amb CatCines, la multisala situada a la Ronda Sud de la ciutat.

- Advertisement -

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents