El Cinèfil Pòdcast (T2-E11): Cinema i Llibres (Especial Sant Jordi)

- Advertisement -

Des dels inicis del Setè Art, els llibres han estat una constant inspiració de la qual han sortit grandíssimes pel·lícules. Les adaptacions de llibres a cinema i la televisió són tan freqüents que tenen la seva pròpia categoria als premis més importants, i sovint són la fita més desitjada pels escriptors per arribar al gran públic. Però, passar la història d’un format a altre implica sovint haver de fer tries que no sempre acaben  agradant a l’autor. Igualment, si un llibre és molt conegut, hi ha moltes probabilitats que la seva adaptació acabi decebent als lectors que ja tenien una  imatge fixada. 

- Advertisement -

- Advertisement -

A la secció ‘Tertúlia’ l’Episodi 11 de la Temporada 2 d’El Cinèfil Pòdcast parlem de les adaptacions de llibres a cinema i televisió amb J.R. Armadàs, director d’El Cinèfil, i Joan M. Mas, redactor del web. I a l’apartat ‘Col·laboradors’, el Jan Romaní posa ordre amb el seu particular ‘Rànquing’ de les millors i pitjors adaptacions.  

El programa s’emet en directe cada dos divendres a les 18 h de la tarda a Ràdio Cambrils, (90.0 FM) i els dissabtes i dilluns a les 11 h en remissió. A Cugat Mèdia (91.5 FM) es pot escoltar els dilluns a les 23 h i els dimecres a les 22 h, i a Ràdio Calella Televisió (107.9 FM), els dissabtes a les 17 h en reemissió. I a la carta el teniu sempre després de cada emissió a Ivoox i Spotify.

 

👇🎙️ Escolta aquí tots els episodis de la Temporada 2 🎙️👇

El Cinèfil Pòdcast, Temporada 2

👇🎙️ Escolta aquí tots els episodis de la Temporada 1 🎙️👇

Escolta el pòdcast sobre cinema en català d”El Cinèfil’

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents