El Cinèfil Pòdcast (T2-E10): Fracàs i odi cinèfil

- Advertisement -

En els darrers anys, la majoria de grans estrenes de cinema han estat fracassos de taquilla. La pandèmia de la COVID ha canviat els hàbits de consum, i els pressupostos d’aquestes cintes s’ha disparat i treure-hi guany acaba resultant gairebé impossible. Hi ha esgotament de seqüeles i franquícies, i els grans directors tampoc són un reclam. I a aquest ‘fail’ a taquilla se li suma un altre factor important: les campanyes d’odi a les xarxes socials, el ‘hate’.  

- Advertisement -

- Advertisement -

A la seccióTertúlia’ de l’Episodi 10 de la Temporada 2 d’El Cinèfil Pòdcast parlem de Fracàs i Odi Cinèfil’ amb J.R. Armadàs, director d’El Cinèfil, i Joan M. Mas, redactor del web. I a l’apartat ‘Col·laboradors’, el Jan Romaní ens porta el seu particular rànquing de les deu pel·lícules més odiades dels darrers anys, i amb el Marc Orra, ens endinsarem al camerino de John Carpenter per conèixer més sobre The Thing, una impecable pel·lícula de terror que no va ser ben rebuda a la seva estrena.  

El programa s’emet en directe cada dos divendres a les 18 h de la tarda a Ràdio Cambrils, (90.0 FM) i els dissabtes i dilluns a les 11 h en remissió. A Cugat Mèdia (91.5 FM) es pot escoltar els dilluns a les 23 h i els dimecres a les 22 h, i a Ràdio Calella Televisió (107.9 FM), els dissabtes a les 17 h en reemissió. I a la carta el teniu sempre després de cada emissió a Ivoox i Spotify.

👇🎙️ Escolta aquí tots els episodis de la Temporada 2 🎙️👇

El Cinèfil Pòdcast, Temporada 2

👇🎙️ Escolta aquí tots els episodis de la Temporada 1 🎙️👇

Escolta el pòdcast sobre cinema en català d”El Cinèfil’

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents