El Cinèfil Pòdcast #28: Especial Monòlegs de Cine

- Advertisement -

L’episodi 28 d’El Cinèfil Pòdcast està dedicat a fer un repàs als millors monòlegs de la història del cinema.

Podcast cinema

- Advertisement -

- Advertisement -

El motiu o l’excusa és el monòleg que el Jordi Sardiña, director i conductor del programa, ha fet recentment dins el marc del Festival Internacional de Cinema en Català (FICCAT), gràcies als seus codirectors, Cris Gambín i Toni Pinel.

Els col·laboradors habituals del pòdcast, J.R. Armadàs, Ricard Casanovas, Xavier Pérez i Marc Orra, així com el mateix director de Ràdio Cambrils, Adrià Muñoz, també comparteixen quins són els seus monòlegs preferits del Setè Art, acompanyats del seu respectiu tall de veu.

El Cinèfil Pòdcast es pot escoltar en directe, els divendres de 18 a 19 h a Ràdio Cambrils (90.0 FM), i els dilluns en reemissió, d’11 a 12 h. I a la carta, a les plataformes Spotify i Ivoox.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents