El Cinèfil Pòdcast #21: Especial Bandes Sonores d’Oscar

- Advertisement -

El director i conductor del pòdcast, Jordi Sardiña, i els seus col·laboradors habituals, Cris Gambín, Ricard Casanovas, J.R. Armadàs i Marc Orra, van quedar tan esgotats amb l’especial de Bola de Drac de l’episodi anterior d’El Cinèfil Pòdcast, que han marxat uns dies de retir espiritual. 

Com la graella de Ràdio Cambrils mana i no perdona, s’ha de seguir amb el programa, i lAdrià Muñoz, director de l’emissora i tècnic usual del programa, és el locutor en funcions del programa d’aquesta setmana.

- Advertisement -

I com que des de la direcció d’El Cinèfil Pòdcast se li ha donat carta blanca per fer el que vulgui, a l’episodi d’avui, la música primarà per sobre de la veu. Aprofitant que s’acosta la 95a gala dels Premis Oscar, el programa està dedicat a algunes de les darreres bandes sonores guanyadores de l’estatueta daurada.   

- Advertisement -

Podcast cinema

El pòdcast d’El Cinèfil es pot escoltar en directe, els divendres de 18 a 19 h a Ràdio Cambrils (90.0 FM), i els dilluns en reemissió, d’11 a 12 h. I a la carta, a la plataforma SpotifyIvoox.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents