‘El Cinèfil’ estrena un pòdcast setmanal en català

- Advertisement -

El Cinèfil fa el pas a la ràdio i el pòdcast. Després de més de sis anys oferint informació i opinió a internet i a les xarxes estrenem un programa setmanal amb col·laboració amb Ràdio Cambrils. El periodista Jordi Sardiña, cap de redacció de la revista, és el director del programa que repassarà cada divendres l’actualitat del cinema i la TV amb pinzellades d’opinió, reflexió i un focus especial posat en el cinema català i els festivals de cinema i sèries que hi ha a Catalunya.

- Advertisement -

- Advertisement -

Una de les veus recurrents de l’espai és la de la també periodista i codirectora del FIC-CAT, Cris Gambín, que repassarà setmanalment les novetats del cinema català i, sempre que hi hagi novetats, del cinema en català. A banda de Gambín, diversos col·laboradors d’El Cinèfil participaran periòdicament en altres seccions per analitzar el cinema des de tots els punts de vista.

El programa s’emet en directe cada divendres a les 18 h de la tarda a Ràdio Cambrils, i els dilluns a les 11 h en remissió, i també es pot escoltar a la carta a la plataforma de podcast Ivoox.

Clica aquí per escoltar-lo a Ivoox

Clica aquí per subscriure-t’hi

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents