El cataclisme de l’edat de gel

- Advertisement -

El cinema d’animació té una nova cita als cinemes amb l’estrena de la cinquena part d’una de les sagues de més èxit dels últims anys: Ice Age. Produïda per Blue Sky, una divisió de 20th Century Fox, la nova pel·lícula arribarà als cinemes el 15 de juliol sota el títol, Ice Age: Collision Course.

Mike Thurmeier torna a repetir en la direcció, però acompanyat de Galen T. Chu, qui farà el seu debut cineasta. A més, actors molt coneguts posen veu als personatges com Seann William Scott (Bulletproof Monk, American Pie o Movie 43), Adam DeVine (The Final Girls, The Intern o Pitch Perfect), John Leguizamo (The Hollow Point, Chef o John Wick), Queen Latifah (22 Jump Street, Just Wrigth o Chicago), Jennifer López (The Wedding Planner, The Boy Next Door o Shall be Dance?) o Simon Pegg (Star Trek, Zombies Party o Mission Impossible).

- Advertisement -

En aquesta ocasió, la frenètica recerca de la gla per part d’Scrat, acaba provocant per accident que un asteroide posi rumb a la Terra, amenaçant d’acabar amb l’edat de gel. Els ja coneguts protagonistes (Sid, Manny, Diego i la resta de la manada), s’embarcaran a una nova aventura per a procurar impedir que aquest fet succeeixi.

- Advertisement -

curt ice age 5

La gallina dels ous d’or, va néixer fa 14 anys, i va esdevenir ràpidament en un fenomen a causa del seu humor i animació per a tots els públics. La fórmula ha anat funcionant a la companyia, la qual té acostumat al públic a fer seqüeles de tots els seus films d’èxit, com passa també amb la saga de l’ogre Shrek. La saga Ice Age porta acumulats uns 4000 milions de dòlars recaptats a tot el món amb els 4 films que s’han projectat fins ara. Per això, Fox continuarà estirant les seves produccions fins que ja no generin ingressos prou sucosos. Per això, Fox continuarà estirant les seves produccions fins que ja no generin ingressos prou sucosos. Almenys, la sèrie continua amb els mateixos personatges i només s’incorporen a la manada aquells que tenen prou carisma i segueix el seu transcurs pel Paleolític cercant sobreviure a la glaciació.

Fins al moment han sortit 3 tràilers d’aquesta nova entrega que van amenitzant l’espera d’un dels possibles blockbusters de l’estiu, tot i que la competència no li posarà fàcil, ja que la setmana vinent s’estrena Finding Dory de l’estudi Disney Pixar i arriba trepitjant molt fort.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents