Tornen els ‘Bad boys’ de la policia

- Advertisement -

Terminator, American Pie, Independence Day… S’està tornant habitual que els personatges envelleixin amb els seus actors en seqüeles que tornen amb 20 anys de diferència. La propera a la llista és Dos Policias Rebeldes, amb la seva tercera part Bad Boys Forever, que el 17 de gener s’estrena als cinemes.

Després d’un any mogut amb Gemini, Spies in Disguise i Aladdin, Will Smith torna amb Martin Lawrence al cos de policia. Ambdós policies es retroben a la seva cinquantena i aquest cop han d’entrenar un petit grup de novells, els AMMO, segons Lowrey (Smith) “El cor juvenil de High School Musical però amb armes”, conformat per l’estelar Vanessa Hudgens, el teen idol Charles Melton (Riverdale) i Alexander Lundwig (Vikings). La parella haurà d’atrapar el narcotraficant Armando Follón i aviat es trobaran al punt de mira i en perill de mort, accelerant per carreteres il·luminades per neó a cavall d’un Porsche.

- Advertisement -

- Advertisement -

La pel·lícula compta amb deu anys de desenvolupament, i ja hi ha una seqüela, una quarta pel·lícula de la saga, escrita des del 2014. Per problemes pressupostaris i un parell de canvis de directors, la pel·lícula va entrar en un atzucac quan va arribar a ser cancel·lada el 2017. Michael Bay va pressentir que això podia passar a causa de la presència de Will Smith, l’actor més ben pagat de Hollywood, un dels més exigents i amb fama de dèspota. Finalment Bad Boys Forever es va filmar un any més tard a Atlanta, i no la signa Michael Bay si no un tàndem de directors belgues, Adil El Arbi i Bilall Fallah, que ja han tocat el tema de la criminalitat als suburbis anteriorment, amb pel·lícules i sèries com Black i Snowfall.

Cal dir que la pel·lícula també ha desbrancat en una sèrie dirigida pel mateix showrunner de CSI Jerry Bruckheimer L.A.’s Finest: Policías de Los Ángeles. Es tracta d’una procedimental amb dinàmiques de buddy movie encapçalada per Jessica Alba (apartada del focus des de fa temps) i Gabrielle Union, companyes “policíes rebels” però en clau femenina, amb la mateixa empenta i insolència que ho farien Smith i Lawrence, assegurant acció, comèdia i una mica de sexe. La sèrie s’ha estrenat a la plataforma de streaming de Sony “Spectrum” a EUA i al canal AXN a Espanya.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents