El món s’acaba i ningú s’ho creu a ‘Don’t look up’

- Advertisement -

Una de les pel·lícules amb més expectació del final de la temporada 2021 és Don’t Look Up. El film es va estrenar en alguns cinemes el 10 de desembre, però arriba a Netflix el dia 24 per passar un Nadal de tragicomèdia. A més, la pel·lícula és una de les més nominades als Globus d’or amb fins a 4 candidatures incloent Millor Comèdia i millors interpretacions dels seus protagonistes. Prepareu-vos perquè el món s’acaba!

Un meteorit amenaça la Terra (un altre cop)

- Advertisement -

Una estudiant d’astronomia i el seu professor descobreixen un cometa de proporcions gegants en òrbita en el sistema solar que es dirigeix a una col·lisió directa amb la Terra, encara que ningú sembla voler assumir la responsabilitat d’avisar la humanitat. Als dos astrònoms els toca començar un tour mediàtic per advertir del perill que s’aproxima, des del despatx de la presidenta fins a un animat programa matinal. No els resultarà gens fàcil guanyar-se l’atenció d’un públic més centrat a abaixar el cap per mirar la pantalla del mòbil que en mirar cap al cel. 

- Advertisement -

La gran expectació per aquesta producció ve per l’increïble repartiment d’actors que en formen part: des de Leonardo Di Caprio i Jennifer Lawrence en els papers protagonistes, a Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Tyler Perry, Rob Morgan, i la cantant Ariana Grande. El film està escrit i dirigit per Adam McKay (The Big Short, The Vice) i promet humor i emocions fortes.

- Advertisement -
Maria Garau
Estudiant de Comunicació Audiovisual i apassionada de les ficcions de qualsevol classe, les gaudeix per igual al sofà de casa amb amigues o a les sales de cinema. Li interessa profundament el cinema i les sèries en totes les seves formes, però res igualarà mai 'Shrek 2', diu.

Articles relacionats

1 COMMENT

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents