Primeres imatges de ‘Don’t Look Up’: el film meteòric de Netflix

- Advertisement -

L’estrena d’una de les pel·lícules amb més expectació de la temporada, Don’t Look Up, està prevista pel pròxim desembre. De moment, Netflix ja ha presentat el primer teaser.

- Advertisement -

Una estudiant d’astronomia i el seu professor descobreixen un cometa de proporcions gegants en òrbita en el sistema solar que es dirigeix a una col·lisió directa amb la Terra, encara que ningú sembla voler assumir la responsabilitat d’avisar la humanitat. Als dos astrònoms els toca començar un tour mediàtic per advertir del perill que s’aproxima, des del despatx de la Presidenta fins a un animat programa matinal. No els resultarà gens fàcil guanyar-se l’atenció d’un públic més centrat a abaixar el cap per mirar la pantalla del mòbil que en mirar cap al cel. 

- Advertisement -

La gran expectació per aquesta producció ve per l’increïble repartiment d’actors que en formen part: des de Leonardo Dicaprio i Jennifer Lawrence en els papers protagonistes, a Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Tyler Perry, Rob Morgan, i la cantant Ariana Grande.

El film, escrit i dirigit per Adam McKay (The Big Short, The Vice) s’estrenarà a Netflix el 24 de desembre, però abans passarà per les sales de cinema a partir del 10 del mateix mes. Aquí podeu veure les primeres imatges:

- Advertisement -
Maria Garau
Estudiant de Comunicació Audiovisual i apassionada de les ficcions de qualsevol classe, les gaudeix per igual al sofà de casa amb amigues o a les sales de cinema. Li interessa profundament el cinema i les sèries en totes les seves formes, però res igualarà mai 'Shrek 2', diu.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents