L’Almodóvar més sincer a ‘Dolor y gloria’

El cineasta manxec Pedro Almodóvar torna a la direcció 3 anys després de presentar el film Julieta. La pel·lícula porta per títol Dolor y gloria i es tracta d’un drama que combina cinema dintre de cinema (meta cinema). Està protagonitzat per Antonio Banderas, Penélope Cruz, Raúl Arévalo, Julieta Serrano o Leonardo Sbaraglia, entre d’altres. Però l’aparició sorpresa serà la de la cantant de moda Rosalía, la qual pot esdevenir en un fenomen també a la gran pantalla. Està previst que arribi a les pantalles el proper 22 de març de la mà de Sony Pictures.

El film narra una sèrie de retrobaments de Salvador Mallo, un director de cinema en el seu ocàs, alguns d’ells físics, d’altres recordats: la seva infància als anys 60, quan va emigrar amb els seus pares a Paterna, un poble de València, mirant de trobar prosperitat, el primer desig, el primer amor adult ja als anys 80 a Madrid, el dolor de la ruptura, l’escriptura com a teràpia, el descobriment del cinema, entre d’altres. La història tracta en si sobre la creació, les dificultats, la passió o l’esperança.

Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents