L’Almodóvar més sincer a ‘Dolor y gloria’

- Advertisement -

El cineasta manxec Pedro Almodóvar torna a la direcció 3 anys després de presentar el film Julieta. La pel·lícula porta per títol Dolor y gloria i es tracta d’un drama que combina cinema dintre de cinema (meta cinema). Està protagonitzat per Antonio Banderas, Penélope Cruz, Raúl Arévalo, Julieta Serrano o Leonardo Sbaraglia, entre d’altres. Però l’aparició sorpresa serà la de la cantant de moda Rosalía, la qual pot esdevenir en un fenomen també a la gran pantalla. Està previst que arribi a les pantalles el proper 22 de març de la mà de Sony Pictures.

- Advertisement -

El film narra una sèrie de retrobaments de Salvador Mallo, un director de cinema en el seu ocàs, alguns d’ells físics, d’altres recordats: la seva infància als anys 60, quan va emigrar amb els seus pares a Paterna, un poble de València, mirant de trobar prosperitat, el primer desig, el primer amor adult ja als anys 80 a Madrid, el dolor de la ruptura, l’escriptura com a teràpia, el descobriment del cinema, entre d’altres. La història tracta en si sobre la creació, les dificultats, la passió o l’esperança.

- Advertisement -

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents