Descobrint l’Arrowverse

- Advertisement -

Paraules com Univers expandit de… s’han fet molt recurrents en el món cinèfil i perquè no dir-ho, seriòfil. Tots hem sentit parlar recentment del de Marvel, del d’Star Wars, però el de DC i concretament el que s’ha batejat com l’Arrowverse era un gran desconegut per a mi fins que em vaig posar a investigar… Volia començar a veure Batwoman, després del gran impacte positiu que em va causar Supergirl, i quan vaig començar a llegir… va aparèixer això l’univers aquest.

I, com que m’agrada fer les coses amb ordre, vaig dir-me, i si enlloc de començar Batwoman, comences Arrow? Tal dit, tal fet. Us he d’admetre que en cap moment m’havia passat pel cap que Oliver Queen fos un personatge tipus superheroi, i encara menys que fos de DC. Accepto la meva incultura en aquest aspecte. No us negaré que el personatge, en certs aspectes, em recorda a Batman. Un jove playboy, multimilionari, i que sembla que no té el cap massa sobre les espatlles. Però, quan entres dins seu, els traumes i el seu costat fosc, encara et porten més a relacionar-los. Tan Queen com Wayne són d’aquell pedigrí de superherois que, sense tenir cap súper poder, són capaços d’enfrontar-se al crim, i als altres tios de les seves ciutats que també estan forrats, a base de gimnàs i ginys tecnològics.

- Advertisement -

- Advertisement -

Acabada la primera temporada, puc dir que m’han quedat ganes de continuar-lo veient. Tot i que, m’he hagut de descarregar un cronograma per veure com s’han de veure les diferents sèries que formen part de l’Arrowverse; i és que la llista que l’integren és llarga i de categoria: al citat Queen, cal afegir-hi Flash, Supergirl, Batwoman o Legends of Tomorrow, al que en un futur pròxim, si monsieur Coronavirus no ho impedeix, caldrà sumar-hi Lois i Clark.

No sé com evolucionarà i si tindré prou confinament per arribar a tot arreu, però, a hores d’ara… us he de dir que Fletxa Verda, s’ha de veure! Almenys… la primera temporada, que la trobareu disponible a Netflix. I no, no us desvetllaré la trama argumental, però sí que us diré que la venjança hi té molt a veure, i com no, la màfia! Seguirem informant…

- Advertisement -
Edu Piera
Futbolero i cinèfil que somia amb un blockbuster de soccer. L'Edu Piera és periodista per vocació, d'aquells que encara tenen el títol per recollir a la Universitat Autònoma de Barcelona. Sovint somnia amb ser com en Superman, però la realitat és que cada dia que passa està més a prop de ser en Clark Ken.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents