Ewan McGregor debuta darrere la càmera amb ‘American Pastoral’

- Advertisement -

L’any 1999, Ewan McGregor ja va fer un petit tast rere les càmeres i es va posar breument en el rol de director, amb una de les nou històries que conformaven el film Tube Tales. Aquest any però ho farà per la porta gran i amb una pel·lícula que és una adaptació de la novel·la homònima de Philip Roth, American Pastoral, el qual va guanyar un premi Pulitzer l’any 1998.

Visita a Sant Sebastià

- Advertisement -

Quatre anys després de rebre el premi Donosti en el Zinemaldia per la seva trajectòria, McGregor va tornar al Festival de Sant Sebastià fa uns mesos, aquest cop com a director i seleccionat pel seu nou film. El director va estar acompanyat per les actrius Jennifer Connelly i Dakota Fanning.

- Advertisement -

La pel·lícula, que s’estrena aquest divendres 25 de novembre, narra la història d’una família americana que veu com la seva tranquil·la i còmode forma de vida es veu alterada per la inestabilitat política i social que viu el país durant els anys 60. Seymour ‘Swede’ Levov i la seva dona Dawn hauran d’enfrontar-se al fet que la seva filla hagi participat en un atemptat terrorista contra una oficina de correus. El film transcórrer al llarg de diverses dècades per veure els canvis que pateix la família al llarg dels anys.

American Pastoral

La productora encarregada de la pel·lícula és Lakeshore i el seu directiu, Tom Rosenber, es mostrava encantat amb el fixatge de McGregor com a director, ja que no era la primera opció (ho era Phillip Noyce): “El talent d’Ewan va més enllà de la seva feina davant la càmera. Estem molt contents de treballar amb un director que està tan emocionat com nosaltres d’explicar la història d’American Pastoral”.

Per la seva part, McGregor també es mostra emocionat de participar en el projecte, segons explica, “durant anys he volgut dirigir però volia esperar a explicar una història que jo “havia” d’explicar i, amb aquest guió vaig saber que havia trobat la història”. L’any 2012, McGregor acudia al Festival de Sant Sebastià per la seva participació en el film de J. A. Bayona, Lo imposible.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents