‘Deadpool 3’: el retorn de l’antiheroi de Ryan Reynolds

- Advertisement -

La producció Deadpool 3 aviat serà una realitat. Malgrat les vicissituds per les quals ha passat aquesta entrega ha tirat endavant i pròximament arribarà a les pantalles. Les actuacions irreverents d’en Ryan Reynolds, al paper de Deadpool, estan molt allunyades dels “ideals” de Disney. La companyia del famós ratolí que, actualment compleix 100 anys, va adquirir els drets dels personatges de Sony i de 20th Century Fox després de l’absorció que es va produir el 2019. Això ha implicat una continuïtat en l’UCM i ha provocat l’origen de la Saga del Multivers, això es tradueix en crossovers, múltiples dimensions i versions dels mateixos personatges en altres universos.

- Advertisement -

El cineasta Shawn Levy (Adam Project o Free Guy) es fica al capdavant de la direcció i torna a dirigir a Ryan Reynolds. Probablement, la cinta mantindrà l’enfocament adult, qualificada R, però integrant-se dins l’Univers Cinematogràfic de Marvel (UCM). A ell, s’uneix l’actor Hugh Jackman, que interpretarà de nou a Wolverine (Lobezno), per primera vegada des de la seva aparició a Logan (James Mangold, 2017). El seu paper serà molt important, ja que implicarà ser coprotagonista amb el mateix Reynolds.  

- Advertisement -

El fet que aquesta producció arribi gairebé 6 anys més tard de la seva predecessora ha fet que els fans facin elucubracions a les xarxes sobre el que podria succeir en ella. N’hi ha hagut tantes que el mateix Levy ha fet menció directament sobre elles: “Els rumors d’actors, cantants i estrelles de l’esport que sembla que estan en Deadpool 3 són fabulosos. Si fos veritat tot el que diu Internet, tindria el millor repartiment de la història del cinema. Simplement, diré que alguns d’aquests rumors són veritat, i altres no”.

Deadpool 3: Sinopsi, elenc i data d’estrena

La sinopsi oficial encara no ha estat desvetllada i és força complicat esbrinar cap a on anirà. Probablement, segueixi un fil conductor amb els viatges en el temps, tal com es va veure al final de Deadpool 2. També hi tindrà quelcom a veure amb Cable i amb la seva filla, Hope (pel que representa als còmics). Està clar que serà quelcom diferent i que l’aparició de personatges d’altres sagues o pel·lícules farà que el seu enfocament sigui únic i espectacular.

Deadpool 3 tenia prevista l’estrena el 30 d’abril del 2024. A conseqüència de la vaga d’actors i guionistes de Hollywood el seu rodatge es va veure afectat, just quan portaven la meitat. El passat 8 de novembre aquesta va arribar a la seva fi i, de mica en mica, s’anirà retornant a la normalitat. La nova data d’estrena mundial serà el 26 de juliol del 2024.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents