De sirena a tritó al remake d’’1, 2, 3… Splash!’

- Advertisement -

Ja feia temps que es comentava que arribarà als cines un remake de la mítica pel·lícula de l’any 1984, Splash, protagonitzada per un jove Tom Hanks i Daryl Hannah. De la mateixa manera que últimament està de moda fer noves versions de films ja existents, també hi ha la tendència d’invertir els gèneres dels personatges i, en aquesta ocasió també.

Wet

La sirena interpretada per Hannah serà un “sireno” i estarà interpretat per Channing Tatum i, el personatge d’Allen Bauer a qui donava vida Hanks, serà aquesta vegada Jilliam Bell. No és la primera vegada que ambdós actors coincideixen en un rodatge, l’any 2014 van compartir escenes a 22 Jump Street.

- Advertisement -

Channing Tatum i Jilliam Bell

- Advertisement -

La pel·lícula, que se sumarà a la llarga llista de les pel·lícules de la casa Disney, encara no s’ha començat a rodar, no té data d’estrena i tampoc se’n saben els detalls de l’argument. El que sí és de domini públic és que estarà produïda pel propi Ron Howard i Brian Grazer, director i guionista respectivament de la versió original dels anys vuitanta. Amb ells, estaran Tatum, Reid Carolin i Peter Keiran, i el guió anirà a càrrec de Maria Lewis-Ryan. Poc més se sap d’aquest remake, que segons informa EW es titularà Wet i que encara està en fase de preproducció.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents