De crac només n’hi pot haver un

- Advertisement -

Ahir va tenir lloc la presentació de la segona temporada d’El Crac, la comèdia d’humor surrealista i irreverent, protagonitzada per Joel Joan. A l’acte hi van assistir Jaume Peral, director de TV3; Oriol Sala-Patau, el nou cap de Ficció i Cinema, i Joel Joan i Héctor Claramunt, els directors de la sèrie. També van ser-hi presents alguns dels actors que es podran veure durant aquesta nova temporada com Sara Espígul, Julio Manrique i Diana Gómez, així com alguns dels noms coneguts que hi intervindran fent “cameos” com Gemma Ruiz i Anna Boadas.

El crac segona temporada
Roda de premsa al Teatre Goya

- Advertisement -

L’acte va tenir lloc al teatre Goya de Barcelona, un dels escenaris d’aquesta nova temporada. Jaume Peral va destacar la importància de la ficció per TV3 i assegurava que “estem convençuts que (la segona temporada) agradarà molt”. Per la seva banda, Oriol Sala-Patau va destacar l’humor “àcid i esperpèntic” de la sèrie i afirmava que a TV3 s’aposta per les propostes valentes i arriscades.

- Advertisement -

En aquest sentit, Joel Joan deia que “és un luxe poder fer el que un vol i creu a la televisió pública del seu país”. També va voler destacar que era “un orgull i una sort presentar la segona temporada” que arriba més de dos anys després del final de la primera, el desembre del 2014. En aquesta nova temporada, el personatge de Joel Joan haurà patit una evolució, Hèctor Claramunt, un dels directors, explicava que havien volgut canviar l’aura fosca amb la qual havia acabat el personatge i “portar-lo una mica cap a la llum”.

En aquesta segona temporada també es podrà veure una evolució en les trames. “Aquesta nova temporada és una evolució de la primera. No s’han seguit simplement conflictes, els hem obert i els hem evolucionat”, remarcava Hèctor Claramunt. Tot i que el personatge principal seguirà sent Joel Joan, es donarà més visibilitat a altres personatges com el de Sandra (l’exdona), segons l’actriu Sara Espígol l’han li han aportat una “complexitat més elevada” al seu personatge que és molt “polièdric”.

Lluita d’egos

El 16 de gener, es donarà el tret de sortida a la segona temporada on es podrà veure a Joel Joan, un any després de desaparèixer el dia del seu casament. El teatre com a art escènica tindrà un pes especial al llarg d’aquests 12 capítols on veurem com Joel Joan s’embranca en un nou projecte, capitanejat per Borja Espinosa, convertit en director de teatre, i compartirà escenari amb Julio Manrique dalt de l’escenari.

El crac segona temporada El cinèfil
Els actors Joel Joan i Julio Manrique

Lluís Soler és l’altre gran actor de l’escena catalana que s’ha atrevit de riure’s d’ell mateix en El crac i Joel Joan els ha agraït a tots ells que s’hi hagin prestat: “Una cosa és que jo em rigui de mi mateix i l’altra és que ho he fet d’ells i de les seves imatges públiques.”

“L’humor cura i desmitifica”, afirmava Joel Joan i per això, en aquesta nova temporada seguirem veient com els alter egos d’aquests personatges es posen al límit i fan humor a través de la seva imatge pública. La dona agafarà un paper més rellevant dins la sèrie, ja que, tot i aparèixer aparentment com una víctima dels personatges masculins, són “dones que tenen força i que volen lluitar contra la immaduresa”. Segons els directors de la ficció aquesta temporada agradarà especialment al públic femení que veurà com es desmitifica i es fa burla del mascle alfa.

el crac segona temporada
Imatges de la 2a temporada

- Advertisement -

La primera temporada va aconseguir un 12,7% de quota de pantalla i tant el director de TV3 com el cap de Ficció i Cinema, esperen repetir l’èxit. “La convicció de la cadena és màxima”, afirmava Jaume Peral. L’espectador es trobarà una sèrie rica en localitzacions com el Teatre Casino del Masnou, Igualada, Reus, Girona i “localitzacions llunyanes que no revelarem”. Una ficció treballada que en la primera temporada va tenir un 12,7% de quota de pantalla i 800.000 visualitzacions en el 3alacarta.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents