Daniel Craig: llicència per tornar

- Advertisement -

Prou rumors! Bond, James Bond seguirà sent el mateix com a mínim una pel·lícula més. Així ho ha assegurat en declaracions al Daily Mirror la productora Barbara Broccoli que afirma tenir segur a Daniel Craig i que a més té la determinació que Adele torni a posar-se a cantar la cançó que tan bé va funcionar amb Skyfall. Segons ella el film es començarà a filmar l’any que ve i “serà tot un èxit”.

- Advertisement -

Després de Casino RoyaleQuantum of SolaceSkyfall i Spectre i amb 49 anys (quan es rodi) l’actor britànic Daniel Craig està confirmat per encarnar l’agent de l’MI6 més famós del cine en el que serà el Bond 25 de la saga. Recordem que l’actor va dir que “es tallaria les venes abans de tornar a ser James Bond”. Més tard, ja va matisar i va anunciar que si ho tornava a fer seria per diners… Però repetir la fórmula de l’èxit d’Skyfall és una oferta molt temptadora. Aquell film és el més exitós de tota la saga ja que va fer una caixa de més 1.100 milions de dòlars arreu del món.

- Advertisement -

La notícia posa fi a una sèrie de rumors i especulacions sobre qui hauria de substituir a Craig fent de 007. Els candidats eren diversos i variats Idris Elba, Tom Hardy, Jude Law, James Norton van ser només alguns dels noms a la llista i fins i tot es va especular amb un personatge femení. Finalment, doncs sembla que l’espia creat per Ian Fleming seguirà tenint accent britànic i anant molt al gimnàs.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents