‘Damnation’: la lluita per la salvació ha començat

- Advertisement -

La cadena USA Network ha anunciat que ha encarregat una nova ficció ambientada als anys 30, creada per Tony Tost, productor de Longmire. La sèrie, que per ara només compta amb un capítol pilot, serà un drama que narrarà un “conflicte mític i la sanguinolenta lluita entre els diners i els oprimits, Déu i la cobdícia”, en el cor d’Amèrica.

damnation

- Advertisement -

El pilot presentarà els personatges principals, Seth Davenport (Killian Scott) que es farà passar per predicador en una petita ciutat d’Iowa, per tal d’iniciar un alçament contra l’status quo. Per altra banda, hi haurà Creeley Turner (Logan Marshall-Green), que li posarà les coses difícils amb la seva posició de “rompehuelgas” professional. Contractat per un magnat industrial Creeley tindrà ordres d’aturar la rebel·lió per tots els mitjans. Però el que ningú sap és que ambdós personatges comparteixen un passat tenyit de sang.

- Advertisement -

Tony Tost, serà el productor executiu del projecte, al costat de Guymon Casady (Game of Thrones), James Mangold i Daniel Rappaport. El director d’aquest primer episodi serà David MacKenzie, nominat a un Oscar. La sèrie s’estrenarà a través del canal USA Network a partir d’octubre i serà Netflix l’encarregada de la seva distribució fora del territori americà.

Per ara, es pot veure un primer avançament.

https://youtu.be/PbO_V6oDi5M

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents