Farrell i Wahlberg reben la visita d’en Mel Gibson

- Advertisement -

L’any 2015 el film Daddy’s Home va recaptar més de 242 milions de dòlars a tot el món gràcies a ser una comèdia senzilla i efectiva interpretada per dos grans actors, Will Ferrell i Mark Wahlberg, que s’enfrontaven per ser el millor pare de família. Aquest any arriba la seqüela sota el títol Daddy’s Home 2, amb guió i direcció a càrrec de Sean Anders (Horrible Bosses 2 o Sex Drive).

- Advertisement -

Brad Taggart (Will Ferrell) i la seva dona Sara (Linda Cardellini) tenen una vida idíl·lica ara que el pare biològic dels nens d’ella, Dusty (Mark Wahlberg), és un home reformat i no es queda mig en pilotes en qualsevol moment. Brad i Dusty han superat les seves antigues rivalitats i actuen com a co-pares dels menors en una espiral d’emocions i sorpreses. Però en arribar Nadal, l’avi Kurt (Mel Gibson) i el senyor Whitaker (John Lithgow) s’apunten a la festa i comença de nou l’enrenou, ja que entre ells tampoc se suporten.

- Advertisement -

El film arribarà a les pantalles el proper 1 de desembre i promet ser una bona comèdia per les dates nadalenques. A continuació us deixem amb el tràiler:

https://www.youtube.com/watch?v=8yF3qOqRoOs

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents