Cumberbatch es converteix en espia a ‘Ironbark’

- Advertisement -

El director anglès Dominic Cooke torna al cinema després de En la playa de Chesil, amb la història de Greville Wynne, un espia del MI6 que va ajudar a la CIA a obtenir accés al programa nuclear soviètic durant la Guerra Freda. La pel·lícula, que es podrà veure per primera vegada al pròxim Festival de Cinema de Sundance, està protagonitzada per Benedict Cumberbatch, en el paper d’espia britànic, i Rachel Brosnahan, que donarà vida a l’agent de la CIA que dirigeix les operacions de Wynne.

- Advertisement -

Durant la Guerra Freda entre Estats Units i la URSS, l’enginyer Greville Wynne s’infiltra  com a espia dels serveis secrets britànics a les files enemigues. Quan esclata la crisi dels missils de Cuba promet inclinar la balança a favor dels soviètics, d’aquesta manera Wynne començarà a treballar amb la CIA per filtrar informació sobre el pla que tenen en marxa els russos i així poder evitar una catàstrofe mundial.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents