‘The Croods 2’: la família cavernícola arriba a la TV

- Advertisement -

El 2013 va arribar a les pantalles el film d’animació digital The Croods de la mà de Dreamworks Animations, el qual va esdevenir un èxit a taquilla, ja que va assolir més de 580 milions de dòlars a tot el món, una xifra molt superior de la que s’estimava per part de l’estudi. Era d’esperar que tard o d’hora arribés la seqüela. Tot i que va dividir la crítica, el públic no va tenir gaires problemes per acceptar-la i 7 anys més tard arribarà la continuació de les seves aventures a la pantalla gran. Els Croods 2: una nova era que va arribar als cinemes (també en llengua catalana) el dia 23 de desembre de 2020 arriba ara a Amazon Prime Video el 21 de juliol del 2022.

Els veïns prehistòrics

- Advertisement -

El film s’ubica en la prehistòria i se centra en una família de cavernícoles que veuen com la seva cova és destrossada i han d’emprendre un viatge per cercar una nova llar. Al llarg del seu camí s’enfronten a un seguit de perills que els fa descobrir una faceta desconeguda de la resta de membres i unir-los completament, ja que abans la convivència era terrible. En aquesta nova aventura, però, coneixeran una nova família força més evolucionada (i a la moda) que ells. Els Bettermans volen instaurar un seguit de regles, fet que acabarà provocant conflictes de costums i, fins i tot, fer arribar a la canalla un missatge de tolerància i acceptació. També tornarà a comptar amb les veus d’actors de renom com Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds i Catherine Keener, als quals s’uneixen Leslie Mann i Peter Dinklage.

- Advertisement -

La continuació de les aventures de la peculiar família, estava previst que arribés a les cartelleres el 2017, però el projecte es va aturar quan Universal Pictures va comprar els estudis de Dreamworks Animations. Posteriorment, es va cancel·lar, però no per gaire temps, ja que finalment es va reactivar i es va donar l’oportunitat al projecte de seguir endavant aquesta vegada encarregat a Joel Crawford, ja que té un llarg recorregut al departament d’art de grans films animats: Kung Fu Panda, Trolls, Bob Esponja: Sponge out of Water o Shrek Forever After.

L’estrena estava prevista pel 18 de setembre, però a causa de la pandèmia de coronavirus, es va canviar la data al 23 de desembre del 2020, una de les èpoques de més afluència als cinemes. 

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents