‘God save the Corgi’

- Advertisement -

El dia 8 de març s’estrena The Queen’s Corgi, una pel·lícula d’animació que té com a protagonistes els gossos de la reina Elizabeth II d’Anglaterra. Dirigida per Ben Stassen es podrà veure a les nostres pantalles també en català sota el títol de Corgui, les mascotes de la reina. Periples i peripècies animals garantides en un entorn reial.

- Advertisement -

El film explica la història d’en Rex, que des de la seva arribada al palau de Buckingham viu una vida de luxe. És el Corgi preferit de la reina i la seva arrogància és bastant irritant. Després de provocar un accident diplomàtic, és traicionat per un dels seus companys i es veurà obligat a viure com un gos abandonat per els carrers de Londres, fins que trobarà l’amor i els recursos per superar un gran perill.

- Advertisement -

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents