Compreu les calces de Sofia Vergara!

- Advertisement -

No ens hem tornat bojos.  Per si us estranyeu de trobar un titular mierder com aquest en una prestigiosa publicació com El cinèfil és perquè esteu a la secció Gossip Girl on no ens importa el més mínim quin serà el proper superheroi en arrasar la taquilla però sí ens fixarem en com va vestit i si aquests calçotets que porta sobre les malles són cuquis o no. I parlant de roba interior… Ens ha agradat saber gràcies a Hollywood Reporter que la famosa Gloria de Modern Family es passa al negoci de la moda.

Amb la seva sòcia Renata M. Black, ha fundat una companyia de roba interior que funcionarà per subscripció i que porta per nom EBY. El servei consistirà en enviament de calces i sostens amb periodicitat mensuals, bimensuals o trimestrals segons la preferència d’un client. Fins aquí tot normal, però la bona notícia és que no només estaràs comprant calces a Sofia Vergara sinó que fent-ho dones suport a una bona causa! L’empresa donarà el 10% de les seves vendes a la Fundació Seven Bar, una organització sense ànim de lucre que proporciona microfinançament a dones desfavorides socialment perquè iniciïn o facin créixer els seus petites negocis.

- Advertisement -

- Advertisement -

“Quan la Sofia i jo ens vam conèixer era evident que EBY era una extensió d’ella, potent i provocadora”, va dir Renata M. Black, que és la cofundadora de la mencionada Fundació Seven Bar. “Sofía aprecia profundament el que es necessita per convertir-se en una dona exitosa en el negoci, i només era natural que creés aquest punt d’entrada per a altres dones”.

Segons el comunicat de premsa on van anunciar la creació de l’empesa els préstecs de la fundació oscil·len entre els 80 dòlars per a dones índies fins els 2.600 dòlars als Estats Units. “He tingut el luxe de poder desenvolupar les meves idees en negocis durant els últims 10 anys. Vull poder passar aquesta experiència a altres dones que ho necessiten”, diu Vergara al comunicat. “Vull poder donar a les dones les eines per iniciar el seu propi negoci com a sortida de la pobresa. EBY ho fa amb el seu model de microfinançament. No hi ha res més sexy que ser el vostre propi cap”. Molt bé Sofia doble hit combo per tu! Has aconseguit mantenir-te cuqui al màxim i a sobre ajudant a altres dones a ser cuquis i sexys fent créixer els seus negocis. Així donarà gust comprar calces. Que no us vegi mai més al mercadillo podent comprar les calces de Sofia Vergara per internet. Aquí teniu el link del seu negoci que començarà a repartir roba interior a partir del setembre.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents