‘Competencia oficial’: la guerra dels egos cinèfils

- Advertisement -

El film Competencia oficial va inaugurar la Selecció Perlak del Festival Internacional de San Sebastián i va ser un dels més comentats del certamen. Aquesta coproducció catalana reuneix de nou dues de les grans estrelles del cinema espanyol contemporani: Antonio Banderas i Penélope Cruz. Després de la seva ruta ‘festivalera’ (Venècia, Toronto) arriba als cinemes el dia 25 de febrer.

- Advertisement -

A la recerca de transcendència i prestigi social, un empresari multimilionari decideix fer una pel·lícula que deixi empremta. Per a això, contracta als millors: un equip estel·lar format per la celebèrrima cineasta Lola Cuevas (Penélope Cruz) i dos reconeguts actors amb enorme talent. El problema és que l’ego és tant o més gran que el talent… L’actor de Hollywood Félix Rivero (Antonio Banderas) i l’actor radical de teatre Iván Torres (Oscar Martínez) són els coprotagonistes d’aquesta comèdia. Tots dos són llegendes, però no exactament els millors amics.

- Advertisement -

A través d’una sèrie de proves cada vegada més excèntriques establertes per la directora, Félix i Iván han d’enfrontar-se només entre si, sinó també amb els seus propis llegats. La pel·lícula està dirigida per Mariano Cohn i Gastón Duprat i produïda per la catalana Mediapro Studio amb l’ajuda de RTVE, TV3 i Orange España.

- Advertisement -
Maria Garau
Estudiant de Comunicació Audiovisual i apassionada de les ficcions de qualsevol classe, les gaudeix per igual al sofà de casa amb amigues o a les sales de cinema. Li interessa profundament el cinema i les sèries en totes les seves formes, però res igualarà mai 'Shrek 2', diu.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents