Comença la cursa pels XI Premis Gaudí

- Advertisement -

El compte enrere ha començat i com diu la dita les cartes ja estan sobre la taula. L’1 d’octubre va finalitzar el període d’inscripcions als XI Premis Gaudí. S’hi han pogut inscriure els llargmetratges, documentals i pel·lícules per a televisió estrenats entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2018, així com els curtmetratges qualificats entre l’1 d’abril de 2017 i el 30 de setembre de 2018. El calendari de l’onzena edició dels guardons arrencarà el 7 de novembre amb la Festa de Candidats i Candidates, tradicional punt de trobada en el qual l’Acadèmia del Cinema Català dóna la benvinguda a tots els inscrits a la cursa.

La propera parada serà el dimarts 13 de novembre dia en que tindrà lloc la projecció dels 10 curts seleccionats per competir a la primera volta de votacions. Els quatre títols que la superin seran nominats al XI Premi Gaudí al Millor Curtmetratge. Serà una sessió oberta al públic que comptarà amb presentació i debat amb els membres dels equips tècnics i artístics d’aquestes produccions.

- Advertisement -

- Advertisement -

L’onzena edició dels Gaudí inclou dues novetats. La primera d’elles és el canvi de data de la lectura de nominats, que s’avançarà dues setmanes respecte les convocatòries anteriors. L’11 de desembre l’Acadèmia farà públiques les nominacions ens les 22 categories dels guardons. La segona és el nou emplaçament de la gala de lliurament dels guardons, ubicada enguany al Palau de Congressos de Catalunya. La cerimònia, coproduïda per l’Acadèmia i  Televisió de Catalunya, se celebrarà el diumenge 27 de gener de 2019 i comptarà un any més amb la direcció artística de Lluís Danés, director de cine i teatre, guionista i escenògraf que ha dirigit les darreres dues gales dels Gaudí.

Calendari XI Premis Gaudí

  • Primera volta de votacions: del 8 de novembre al 5 de desembre de 2018
  • Festa de Candidats i Candidates: 7 de novembre de 2018
  • Projecció de curtmetratges candidats : 13 de novembre de 2018
  • Lectura de nominats : 11 de desembre de 2018
  • Període de votació del Premi del Públic a la Millor Pel·lícula: del 17 de desembre de 2018 al 15 de gener de 2019
  • Segona volta de votacions: del 2 al 22 de gener de 2019
  • Foto de nominats: 11 de gener de 2019
  • Gala XI Premis Gaudí: 27 de gener de 2019
- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents