‘The Lost City’: torna la comèdia d’aventures

- Advertisement -

A finals del segle XX el gènere de la comèdia d’aventures va donar moltes alegries a la taquilla. En ple segle XXI hi ha qui no tira la tovallola i ho torna a intentar. I una prova és el potent trio de protagonistes que té The Lost City, l’última pel·lícula dels germans Nee, Aaron i Adam (The Last Romantic, Band of Robbers), els qui també s’encarregaran de dirigir el reboot de Masters of the Universe.

- Advertisement -

Sandra Bullock, Channing Tatum i Daniel Radcliffe protagonitzen The Lost City, un film que barreja romanticisme, comèdia i aventures a la jungla i que també compta amb les interpretacions de Brad Pitt, Patti Harrison, Oscar Nuñez i Da’Vine Joy Randolph.

- Advertisement -

Bullock interpreta Loretta Sage, escriptora de novel·les romàntiques d’aventures protagonitzades per un atractiu galant. A les portades, la imatge d’aquest correspon al model Alan (Channing Tatum). Quan Loretta és raptada per un excèntric multimilionari (Daniel Radcliffe) qui vol trobar el tresor de l’antiga ciutat perduda sobre el que gira el seu últim llibre, Alan es llança al rescat de la novel·lista. L’estranya parella haurà de deixar de banda les seves diferències i aprendre a col·laborar per sobreviure i aconseguir l’ancestral tresor abans que desaparegui per sempre. Distribuïda per Paramount Pictures, The Lost City arriba als cinemes el 13 d’abril.

- Advertisement -

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents