Comèdia i amor a parts iguals a ‘Table 19’ i ‘Flarsky’

- Advertisement -

A tothom li agrada anar al cine i veure una bona pel·lícula, una d’aquelles que té un bon argument, està ben executada, bons actors i si et fa pensar, millor però de vegades també ve de gust anar al cine per desconnectar i veure un film divertit, distret i amb la intenció de fer-te passar una bona estona. Per això de tant en tant ens agrada veure una bona comèdia romàntica.

Anem de casament

En breus s’estrenarà Table 19, un film de Jeffrey Blitz i protagonitzat per Anna Kendrick. Aquesta jove actriu es va donar a conèixer amb la saga juvenil Twilight i des d’aleshores no ha deixat d’aparèixer per la gran pantalla. En aquesta ocasió, Kendrick dóna vida a Eloise, una noia a qui acaben de deixar plantada a través d’un missatge de text i que per culpa d’això ha quedat relegada com a dama d’honor. Tot i el panorama, Eloise decideix assistir al casament i, un cop allà, descobrirà que l’han situat a la taula 19, que haurà de compartir amb uns complets desconeguts i que ella qualificarà de “la taula dels perdedors”.

- Advertisement -

Evidentment, tot començarà malament però a poc a poc aniran establint una relació d’amistat i per descomptat, també apareixerà un nou príncep blau a la vida d’Eloise. Encara haurem d’esperar al dia 31 de març per saber si realment viuen el seu final feliç. Anna Kendrick estarà acompanyada per Lisa Kudrow, Stephen Merchant, Tony Revolori, Craig Robinson, June Squibb i Thomas Cocquerel.

- Advertisement -

Amor d’infància

Un altre film que arribarà a la gran pantalla és Flarsky, una comèdia romàntica protagonitzada per Seth Rogen i Charize Theron. La pel·lícula se centrarà en un periodista sense feina, marcat per una personalitat autodestructiva que en un dels pitjors moments de la seva vida, decidirà conquistar el cor de l’amor de la seva infància. El problema és que actualment ella és una de les dones amb més prestigi i inaccessibles del planeta. El personatge de Rogen haurà de desplegar tot el seu encant si finalment vol acabar de bracet amb la noia dels seus somnis.

El film, que encara es troba en un procés de desenvolupament, estarà dirigit per Jonathan Levine i, el guió anirà a càrrec de Dan Sterling. Levine ja va treballar anteriorment amb Seth Rogen, igual que Sterling amb el qual va coincidir a la polèmica pel·lícula The Interview. La productora Grey Point Pictures creada per Rogen, juntament amb Evan Goldberg, serà l’encarregada de produir el film, que també comptarà amb James Weaver, Beth Kono, A.J. Dix i la pròpia Charlize Theron.

table 19 Flarsky

Ambdós protagonistes estan a punt d’estrenar altres projectes en els quals han participat com és el cas de Theron que ha participat com a dolenta, en la vuitena part de la saga Fast and Furious, que es podrà veure aquest mes d’abril. Per la seva banda, Rogen està pendent d’estrenar dues comèdies, totes dues dirigides pel seu company de professió i amic, James Franco, que es titulen The Disaster Artist i Zeroville.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents