‘Com si fos ahir tornarà al novembre’

- Advertisement -

TV3 ha confirmat aquest 7 de juliol que Com si fos ahir, la sèrie diària que s’emet des de l’11 de setembre de 2017, continuarà passat l’estiu. De fet ho farà el mes de novembre (en una data encara per determinar) després de l’aturada forçada per la Covid-19. Passada la crisis la continuïtat de la sèrie (i del programa Polònia) s’havien posat en dubte pel mateix director de TV3, Vicent Sanchis, degut al seu elevat cost. Produir Com si fos ahir durant una temporada costa 4,5 milions d’euros mentre que el Polònia ascendeix a 3 milions anuals.

- Advertisement -

Segons explica TV3 en un comunicat “la caiguda dràstica dels ingressos publicitaris a causa de la crisi per la Covid-19 va obligar a revisar totes les partides de despesa en producció audiovisual a la CCMA, per afrontar una previsió de tancament amb 15 milions d’euros menys per aquest concepte. En aquesta revisió, van quedar afectades nombroses produccions i projectes d’inversió”. Els dos mencionat espais han estat víctimes d’aquest daltabaix econòmic. TV3, però s’ha compromès a reprendre l’emissió des dos espais, com a molt tard, a partir de la primera setmana de novembre del 2020. La data, però, es manté oberta i podria avançar-se sempre que millori la previsió d’ingressos a la CCMA.

- Advertisement -

Fa uns dies la xarxa va bullir amb un vídeo conjunt d’un bon grapat d’intèrprets catalans demanant que TV3 continuï sent el motor de la ficció en aquest país. La seva reivindicació, que acumula quasi 20.000 visionats a YouTube, sembla que ha servit d’alguna cosa. A continuació podeu veure el clip.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents