‘Com si fos ahir’ torna un any més amb el públic consolidat

- Advertisement -

La 6a temporada de Com si fos ahir s’estrena aquest dilluns 5 coincidint amb la tornada a l’escola. La represa arrenca amb uns fets que han passat durant les vacances, quan la colla es va reunir en una casa que en Miquel i la Noe havien llogat. Des que es va saber que el Miquel i la Noe s’havien reconciliat després de la crisi per la mort del Paco, que l’equip de guionistes no ha parat de sorprendre l’espectador amb unes trames que s’han anat complicant fins a resoldre’s, a mesura que passaven les setmanes.

- Advertisement -

La 5a temporada ha sumat 217 capítols a la sèrie que signifiquen 150 hores d’emissió i 2.000 de gravació entre plató i exteriors. En el global de la sèrie, aquest juliol passat es va emetre el capítol 955 i la 6a temporada serà la que supera els 1.000 episodis convertint-se en la 3a telenovel·la més llarga de la història de TV3 després de El cor de la ciutat (9 temporades) i La Riera (8 temporades).

Xifres de líder

- Advertisement -

La 5a temporada de Com si fos ahir ha liderat la franja de la sobretaula amb comoditat, amb una audiència mitjana de 250.000 espectadors i una quota del 17,9%. Les xifres superen en 1,3 punts el percentatge de l’any passat i significa una audiència acumulada de 3.578.000 espectadors. I pel que fa a l’audiència digital, 84.000 usuaris únics veuen cada setmana Com si fos ahir per internet. Aquesta temporada s’han fet 14 milions de reproduccions de la sèrie; i des del seu inici, el 2017, n’acumula 62,5 milions i ha estat el programa de TV3 més reproduït a la carta. La nova temporada es reprendrà el 5 de setembre.

Tensió fins al final

La pressió que han hagut de suportar els personatges, sobretot els protagonistes de les quatre trames esmentades, fa preveure que s’acosta el final. Als nou protagonistes i a l’univers de cadascun els ha passat de tot: alts i baixos emocionals, reptes, superacions, fracassos, comiats, triomfs, herències, baralles, reconciliacions, accidents, remordiments de consciència, sortides de to…

L’Eva i el Litus tornen a tenir una crisi de parella, però aquesta vegada un i altre viuen en mons molt més allunyats. Fins ahir semblava que l’Eva només podia trobar l’èxit sense el Litus i just quan ell s’adona que el millor és seguir per camins separats, l’actitud de l’Eva fa un gir de 180 graus. Una història d’amor compromesa en molts sentits, però també desgastada, la d’aquesta parella.

A la Naiara li ha passat una de les pitjors experiències que pot viure una noia a la seva edat, i ha necessitat allunyar-se una temporada de tot i en fer una teràpia alternativa. Però sembla que el Jair, el seu punt dèbil, l’ajudarà a encaixar el diagnòstic i a trobar un nou camí. És un primer pas.

La maledicció que pesa sobre la casa que van heretar el Marc i la Cati també es complica. O això és el que pensa el Jordi, que amb les seves i supersticions ha arrossegat tota la família. Ara vol anar més enllà i implicar la colla en un ritu estrany per solucionar aquest tema sobrenatural que existeix dins seu. Li seguiran el joc?

L’Andreu i la Patri són el paradigma de l’innocent-culpable. La convivència ha fet que la Patri s’hagi enamorat platònicament del pare del seu germà, i l’Andreu es troba en una situació molt incòmoda i sense recursos per gestionar-la. Avui les sospites s’han materialitzat amb un petó. I a més la història ja ha transcendit a la família. Sembla que el Manel, en una defensa fraternal, s’enfronta al seu pare. Què passarà?

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents