Claudia Trujillo: una catalana entre Terminators

- Advertisement -

Entre els al·licients que té aquest retorn de la saga dels malvats robots hi ha el de veure el debut a Hollywood de l’actriu catalana Claudia Trujullo. La protagonista de Drácula de Denise Castro ens ha explicat en exclusiva a El cinèfil com ha estat l’experiència de rodar un blockbuster com aquest al costat d’un peix gros com Arnold Schwarzenegger. “Vaig fer càsting primer pel personatge de Dani (la protagonista), però al final van agafar l’actriu Natalia Reyes. “Sis mesos després em van cridar per fer un nou càsting però pel paper de Maria. Recordo que va ser un dissabte i aquest cop va ser súper ràpid. El dilluns següent em van confirmar que em donaven el paper i el dimecres ja estava a Budapest assajant amb l’equip i el coach d’accent.” Al film el seu personatge i el seu xicot es trobaran amb la Grace, la protagonista vinguda del futur, al principi de la pel·lícula. Un encontre amb la policia farà que tot plegat no sigui tan innocent com sembla i tractant amb Terminators tot és imprevisible.

- Advertisement -

Trujillo va rodar tota la seva part del film a Budapest i sens dubte per a ella aquest ha estat un rodatge molt diferent als que acostuma a trobar-se per les nostres terres.  Havia estat en una altra pel·lícula estatunidenca (The hunter’s prayer) i la dinàmica era semblant tot i que a Terminator tot estava magnificat. Els sets son gegants i hi ha com 70 persones d’equip mirant-te mentre fas la teva feina”. Quan Hollywood es posa seriós es nota i segons l’actriu barcelonina ara evident que hi havia pressupost ja que hi havia una persona per a cada tasca i això, segons ella, facilita molt la tasca de l’intèrpret. “No m’havia de preocupar de res més que no fos actuar. Em retocaven després de cada presa controlaven els problemes de racord estrictament i el coach d’accent ens corregia. Tot estava calculat”.

- Advertisement -

I rodar amb Terminators té la recompensa de conèixer i treballar amb EL Terminator per excel·lència: Arnold Schwarzenegger. “És molt simpàtic”, explica Trujillo. “Recordo que els primers dies estava intimidada perquè el veia cada dia esmorzant a l’hotel però no el veia mai al set i no m’atrevia a dir res… Fins un dia que vam coincidir al tràiler de maquillatge i estar parlant com una hora. És un home molt curiós. Em va preguntar per la política a Catalunya i fins i tot sobre els meus pares! A partir de llavors sempre que ens vèiem ens aturàvem a petar la xerrada.

Sens dubte Trujillo valora l’experiència com un petit tresor laboral i afirma haver après un munt en aquest rodatge. Ah, i no només l’oncle Arnie és un amable “robot” a la vida real. “La veritat es que no em puc queixar de companys, la Linda Hamilton, la Mackenzie Davis, en Mario de la Rosa i en Daniel Ibañez son tots uns cracs! Amb els que mes estona vaig compartir van ser la Mackenzie Davis (i soc fan seva des de fa anys) en Dani i en Mario que ja s’han convertit en grans amics meus.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents