Clapclap: neix una plataforma de contingut 100% en català

- Advertisement -

Tard o d’hora havia de passar i ja ha passat. Aquest 5 de març ha nascut ClapClap una plataforma de continguts en xarxa 100% en llengua catalana. Els continguts, però no són pel·lícules i sèries majoritàriament. És més una plataforma pensada per a mostrar continguts de xarxes com YouTube o Twitch en català. En el moment de la seva obertura de persiana virtual compta amb més de 550 videos de més de 30 autors que signifiquen un total de més de 500 hores de contingut en català!

Com funciona?

- Advertisement -

La idea és que amb els teus claps (aplaudiments que funcionen com els likes o m’agrada d’altres xarxes) tu decideixes on van els teus diners. L’objectiu és decidir a quins creadors vols donar suport amb aportacions que es divideixen, segons ells, de manera justa entre els creadors a qui has donat claps. En tot moment, des del tauler de control, pots veure com es repartirà la teva aportació aquest mes i com s’ha repartit els mesos anteriors. Així a banda de tenir “controlats” els teus preferits els dones suport econòmic perquè puguin continuar creant contingut. La plataforma, però, s’endú comissions de cada Clap per poder continuar existint i per millorar el web.

- Advertisement -

La plataforma té diversos plans de pagament, però també hi ha una opció gratuïta. Els usuaris subscrits, però, tenen accés a continguts exclusius i a avançaments de continguts que es publiquen més tard en obert. I tampoc no han de menjar-se publicitat.

Una altra diferència que fa de la ClapClap un lloc d’streaming diferent és que, com si fos una xarxa social, tens l’opció de seguir els creadors que vulguis. Això t’afegirà una secció extra a la portada amb tots els vídeos dels teus creadors preferits.

Respecte de la privacitat, al web expliciten que es prenen molt seriosament el tema: “Respectem la teva privacitat: Més enllà d’ajudar a creadors de contingut en català, volem demostrar que és possible crear una xarxa social que respecti la privacitat dels usuaris. No analitzarem quins continguts mires ni crearem un perfil teu per vendre’l a anunciants. Les teves dades són teves”.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

1 COMMENT

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents