Torna ‘Cites Barcelona’ amb més històries d’amor (bilingües)

- Advertisement -

Cites Barcelona torna a la TV per partida doble. Igual que ja va passar amb la primera temporada, aquesta sèrie produïda per Filmax arribarà a la vegada a TV3 (en català) i Amazon Prime Video en versió original. El rodatge de la segona temporada ja ha començat a diverses localitzacions de la capital catalana amb l’objectiu d’estrenar-la a finals d’aquest mateix any.

Els protagonistes de la nova tongada d’episodis són Leonor Watling, Asier Etxeandia, Bruna Cusí, Verónica Echegui, Anna Castillo i Ricardo Gómez. També veure altres cares conegudes com Yolanda Ramos, Óscar Casas, Aitor Luna, Jorge Suquet, Fran Perea, Lola Rodríguez i Asia Ortega. Tenint en compte que gran part dels intèrprets no són catalans la versió original combina català i castellà com ja va passar anteriorment.

- Advertisement -

CITES BARCELONA T2 (2)

Més amor digital a la T2 de Cites Barcelona

- Advertisement -

La segona temporada de Cites Barcelona tindrà també 6 episodis que narren trobades entre desconeguts a la ciutat de Barcelona. Les històries ens expliquen què passa quan la tecnologia desapareix i l’única cosa que queda són dues persones amb les seves pròpies necessitats i contradiccions. Al llarg de la temporada, els personatges es barregen i s’entrellacen, creuant-se algunes de les històries i oferint una mirada elegant, natural i entretinguda de les relacions de parella actuals, de la seva diversitat i complexitat.

La segona temporada de Cites Barcelona és una producció de Filmax i Citas La Serie, AIE, amb la participació de 3Cat i Prime Video. Eric Navarro i Pau Freixas tornen al projecte com a productors executius creatius i la sèrie serà dirigida per Nely Reguera, Gemma Ferraté, Paco Caballero, David Selvas. El mateix Eric Navarro també serà director i apareix com a guionista amb Dani González, Clara Esparrach i Iván Mercadé.

La continuació d’un èxit

Totes les temporades de Cites han tingut una gran acceptació entre els espectadors de TV3. Amb una audiència acumulada de més de quasi 5 milions de persones és, clarament un cas d’èxit. Cites Barcelona, estrenada el juny de 2023, va començar molt forta amb una audiència de 440.000 espectadors. Després, però va afluixar fins a un total de 216.000 a l’últim episodi. 

cites barcelona

La mitjana, d’audiència de les 3 temporades, tanmateix, ronda els 350.000 espectadors i la quota de pantalla supera el 10%. I pel que fa al digital, en total s’han fet 5,5 milions de reproduccions de les dues primeres temporades. La 1a temporada va tenir una mitjana setmanal de 92.700 reproduccions. I la segona 155.700 reproduccions setmanals a la carta.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents