Cinema en català i enogastronomia, protagonistes a Roda de Berà

- Advertisement -

Aquest cap de setmana, els dies 1 i 2 d’octubre, tindrà lloc la 1a Fira del Cinema i l’Enogastronomia, una iniciativa de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Roda de Berà, en col·laboració amb el FIC-CAT.

El FIC-CAT hi serà present oferint dues activitats diàries relacionades amb el món del cinema i adreçades a tots els públics. Per una banda, ‘La teva selfie dins d’una pel·lícula’, on totes aquelles persones que s’apropin es podran fotografiar com si fossin protagonistes de la pel·lícula Pàtria, de Joan Frank Charansonnet.

- Advertisement -

- Advertisement -

I, d’altra banda, hi haurà projeccions de curtmetratges infantils i juvenils, fantàstics i de temàtica social, adreçades a tots els públics. Entre els curtmetratges que s’hi projectaran, trobem algunes produccions realitzades per centres educatius com Fugitius habituals, de l’Escola Raquel Payà de Dénia, o Piaget el musical, de l’Escola Piaget de Barcelona, i sobretot produccions de llarg recorregut internacional, com els curts d’animació Darrel, de Marc Briones i Alan Carabantes, o El nen i l’eriçó, de Marc Riba i Anna Solanas, o els curts d’imatge real Vaca, de Marta Bayarri, No deixis que m’enfonsi, de DaVid Conill, Bohèmia, d’Anna Petrus, o L’encenedor quàntic, de Pau Escribano, entre altres. Totes les activitats son gratuïtes.

La Fira s’havia de celebrar el passat mes d’abril, però les inclemències meteorològiques van obligar a ajornar-la. Ara, rodencs i visitants tindran l’oportunitat de gaudir del vi, la bona cuina i del cinema en català en un entorn privilegiat com el Roc de Sant Gaietà. Si voleu més informació sobre la fira, horaris i detall de les activitats, podeu consultar el web de l’Ajuntament de Roda de Berà.

Fira_Cine_Vi

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents