‘El cinèfil’ entra en un nou Món al periodisme català

- Advertisement -

Coincidint amb seu segon mes de vida El cinèfil acaba d’arribar a un acord amb la publicació digital El Món per tal de convertir-se en mitjans associats. D’aquesta manera un dels mitjans del top 3 dels més llegits en llengua catalana a la xarxa segons l’OJD incorporarà una secció sobre cinema amb continguts elaborats per El cinèfil. Fruit d’aquest conveni El Món, integrant del Grup Totmedia, tindrà a la seva graella informativa articles i reportatges sobre cine, sèries i esdeveniments cinèfils de manera regular ampliant així la seva cobertura sobre la realitat cultural. A més, l’acord també suposa un front comú en l’ús de les xarxes socials dels dos mitjans amb l’objectiu de fer arribar l’actualitat cinèfila a tots els racons de parla catalana.

Deu setmanes i mitja

En el (relativament) curt període de vida d’El cinèfil s’han publicat més de 275 continguts diferents entre articles d’actualitat, reportatges, crítiques i columnes d’opinió. En aquest període de temps El cinèfil ja compta amb una extensa comunitat de fidels lectors. El perfil de Twitter té 1.000 seguidors, la pàgina de Facebook gairebé 1.200 i el perfil d’Instagram 170. A més, segons Google Analytics, s’han rebut més de 26.000 lectures de continguts.

- Advertisement -

opinio

- Advertisement -

“Estem positivament sorpresos de la bona acollida que ha tingut la revista”, explica director d’El cinèfil Joan Ramon Armadàs. Segons ell “aquestes xifres i l’acord amb un mitjà de primera divisió com El Món, amb gairebé dos milions de lectors mensuals, és prova evident que feia falta un mitjà de comunicació en català que informés sobre l’univers del cine en tota la seva amplitud”. El cinèfil compta amb una equip de quatre periodistes i té més de 20 col·laboradors entre crítics, opinadors i columnistes que ajuden a fer d’aquest projecte la revista de referència en llengua catalana sobre actualitat relacionada amb cine, sèries i esdeveniments cinèfils.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents