Cicles de cinema a la fresca en català a Sabadell i Arenys de Mar

- Advertisement -

Moltes vegades resulta excessivament difícil trobar sales de cinema on es projectin pel·lícules en català, per això des de la Plataforma per la Llengua, han desenvolupat un seguit de cicles de cinema a la fresca per diferents indrets de Catalunya. Per tercer any consecutiu torna el cicle de Sabadell i, un any més també es podrà gaudir a la platja d’Arenys de Mar.

Cicles cine català

Refres.cat al Cine Pícnic

- Advertisement -

El cicle Refres.cat de Sabadell, s’insereix en el marc de la campanya El català al cinema, que té com a objectiu reclamar a les grans empreses la igualtat d’oferta de cinema en català i castellà. La primera sessió serà el dissabte 16 de juliol a les 22 h a la plaça Pompeu Fabra i es podrà veure la pel·lícula d’animació Atrapa la Bandera, que explica les aventures d’un nen de 12 anys que, amb l’ajuda dels seus amics viatjarà a la lluna per intentar salvar el futur de la Terra. La següent projecció es farà el dissabte següent, el 23 de juliol a la mateixa hora. Es podrà veure el film Segon Origen, adaptació de la novel·la de Manuel de Pedrolo.

- Advertisement -

https://youtu.be/jUgkmesyWsc

Des de la Plafatorma per la Llengua al Maresme també proposen el seu propi cicle de cinema a la platja de la Picòrdia. Al Cine Pícnic es podrà gaudir de tres bones pel·lícules mentre se sopa a la vora del mar. Les pel·lícules seleccionades han estat, Hotel Transilvània 2 (dimarts 12 juliol), Pan (dimarts 19 juliol) i Els Minions (Dimarts 26 juliol).

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents