La catifa vermella dels Oscars 2025: el millor i pitjor

- Advertisement -

Ja coneixem els guanyadors de la catifa vermella dels Oscars 2025! També tenim els guanyadors dels premis de cinema, eh… Però més enllà de la qualitat artística dels films, dels seus guions o de les interpretacions, com cada any, la gala també és un moment en què nosaltres (oh! pobres mortals) podem opinar i xafardejar sobre com vesteixen les celebritats en aquesta cita tan marcada. Vestits que, molt probablement, no podríem pagar-nos en la vida cap de nosaltres, però sobre els quals opinem com si en compréssim cinc cada setmana.

A la catifa vermella dels Oscars 2025 hi hem trobat molts encerts i algun desencert. Amb una tendència cap al classisme i l’homenatge, hi hem trobat menys estridències i provocacions que en altres edicions. Així i tot, el glamur, com sempre, ha estat el personatge secundari de la gala. I durant les dues hores que ha durat, a l’entrada del Dolby Theatre de Los Angeles, la desfilada prèvia, ha estat el protagonista indiscutible.

- Advertisement -

Per cert, si la catifa vermella dels Oscars 2025 t’importa ben poc i tu el que vols saber són els premiats… Pots consultar-los en aquest enllaç. Però si el que vols és safareig, una mica d’humor i veure quines marques han lluït les estrelles, estàs al lloc correcte! Som-hi amb el rànquing.

- Advertisement -

Les millors vestides

Medalla d’or – Demi Moore i Margaret Qualley

Potser no són les “més elegants”. O sí. Potser només les posem perquè ens fascina “The Substance”, però no és menys cert que Moore brillava amb força aquesta nit amb un vestit entallat d’Armani Privé recobert de cristalls. I com que, per a nosaltres, són una, afegim també a la meravellosa Margaret Qualley vestida de Channel, fent un homenatge a l’anunci de Chanel nº5 de l’any 2004, dirigit per Baz Luhrmann i protagonitzat per Nicole Kidman, on l’actriu portava el mateix vestit.

Medalla de plata – Julianne Hough

Ha estat de les primeres a arribar a la gala i ha enlluernat a tothom amb el seu meravellós vestit de Dior i un pentinat long bob que ens remet, indubtablement, a Marilyn Monroe. Homenatge i classicisme portants amb una immensa elegància.

Medalla de bronze – Elle Fanning

Molt ben assessorada per la seva estilista, Samantha McMillen, Elle Fanning s’ha presentat amb un vestit ivori amb un llaç negre disenyat per Sarah Burton (directora creativa de Givenchy). És en la seva senzillesa on rau la seva elegància, que l’actriu ha potenciat amb un conjunt vintage d’accessoris Cartier, farcits de diamants.

Menció especial per – Laura Dern

Laura Dern es podria vestir amb un sac de patates i seguiria sent més elegant que la majoria dels mortals. Amb tot i això, ha aparegut amb un conjunt de Gucci de color negre.

- Advertisement -

Els millors vestits

Medalla d’or – Andrew Garfield

Andrew Garfield es corona com el millor vestit de la gala, amb un vestit de Gucci en color marró, amb camisa de seda sense corbata ni corbatí i unes ulleres fosques que no trobaries mai en el món algú a qui quedessin millor.

Medalla de plata – Adrien Brody

El color blau marí d’aquest vestit de tall clàssic d’Armani, amb un detall platejat amb diamants a la solapa, ha estat tot un encert pel guanyador a l’Oscar a Millor Actor.

Medalla de bronze – Sebastian Stan

Fa falta dir res més?

Menció Honorífica- Timothée Chalamet

Amb qualsevol altre hauria estat un fracàs. Però l’aposta arriscada d’un vestit de Givenchy color groc pastel ha acabat sortint bé en el cas de Timothée Chalamet.

Les pitjor vestides

Medalla de pedra – Cynthia Erivo

Medalla de ferro – Yasmin Finney

Medalla de plàstic – Laura Blount

Els pitjor vestits

Medalla de pedra – Joe Locke

Medalla de ferro – Andrew Watt

Medalla de plàstic – Omar Apollo

- Advertisement -
JR Armadàs
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

spot_img

Articles més recents