La catifa vermella dels Globus d’or 2024: els millors i els pitjors

- Advertisement -

La catifa vermella dels Globus d’or 2024 ens deixa vestits per la història. Desfilant abans dels premis s’ha pogut veure molt de blanc i negre (com és habitual) però també força color vermell. I com no podia ser d’una altra manera l’any de Barbie, el rosa ha fet acte de presència. Per cert, si el que t’interessa són els premis de veritat, aquí tens la notícia.

Globus d’Or 2024: tots els guanyadors

- Advertisement -

No hem endevinat cap tendència clara més enllà de la paleta de colors, però sí que hem vist que molts homes s’han deixat la corbata i el corbatí a casa optant per un look més informal (per no dir directament “quillo“). Sobretot les americanes sense res més a sota que feien una mica de mal a la vista… Que nosaltres no som cap autoritat en matèria de moda. Tanmateix, el safareig és esport nacional també a casa nostra. Bé, sense més preàmbul, jutgeu vosaltres mateixos els millors i els pitjors de la catifa vermella dels Globus d’or 2024 i ens dieu si esteu d’acord amb la nostra selecció.

Les millors vestides

Medalla d’or – Gillian Anderson

- Advertisement -

Medalla de plata – Ayo Edebiri

Ayo Edebiri catifa vermella globus d'or 2024

Medalla de bronze – Margot Robbie

Menció especial – Bella Ramsey

Els millors vestits

Medalla d’or – Simu Liu

Medalla de plata – Tyler James Williams

Medalla de bronze – Pedro Pascal

Pedro PAscal

Menció especial – Kevin Costner

Les pitjor vestides

Medalla de pedra – Billie Elish

Billie Elish

Medalla de ferro – Karen Gillan

Medalla de plàstic – Rosamund Pike

- Advertisement -

Menció especial – Helen Mirren

Els pitjor vestits

Medalla de pedra – Jared Leto

vestits globus d'or

Medalla de ferro – Timothy Chalamet

C

Medalla de plàstic – Barry Keoghan

Menció especial – Seydou-Sarr

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents