Caques amb ulls contra el masclisme

- Advertisement -

Sí, estem ja al 2018 però el masclisme continua ben viu a la nostra societat. Partint d’aquesta premisa i amb la voluntat de denunciar aquelles “petites” accions o expressions sexistes, Lula Gomez va crear la microsèrie Eres una caca que consta de diversos clips animats en stop motion on es posen sobre la taula pràctiques masclistes amb personatges ben escatològics.

- Advertisement -

Els capítols d’Eres una caca no duren més de 40 segons i, a través de l’humor, ens posen davant del mirall d’una societat que no és tan igualitària com ens pensem  Lula Gómez és animadora i professora de ‘stop motion’ a l’Acadèmia d’Animació i codirectora del Stop Motion Barcelona Short Film Festival que se celebra a finals de juny. El compte d’Instagram de Gómez és on el boom ha estat més gran ja que acumula gairebé 40.000 seguidors amb només dos mesos de vida.  I per aquells que penseu que és fàcil fer un clip de 30 segons amb plastilina i tècnica stop motion potser hauríeu de veure aquest making of… 

- Advertisement -

https://youtu.be/6q9cksL1Dzk

Tot plegat va començar gairebé com una broma amb les amigues de Lula Gómez però es va fer viral gràcies al trolls del perfil i a les comparticions a la xarxa de persones força influents com la il·lustradora Flavita Banana, Lola Vendetta o el perfil de twitter Barbijaputa. El fenomen continua aquest també són especialment divertits els especials de Nadal i any nou.

Si voleu passar una bona (curta) estona amb humor us recomanem que feu un cop d’ull als clips i no perdeu la pista a aquesta animadora que, a més d’inventiva i talent, té discurs. Si en només dos mesos ha aconseguit tot això de ben segur que aviat tindrem noves i bones notícies.

Per veure tots els vídeos de Eres una caca només cal que visitis el canal de Youtube de Lula Gómez.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents