Calella s’omple de cinema

- Advertisement -

Després d’haver hagut d’ajornar el programa per culpa de la pandèmia, el Calella Film Festival s’erigeix de nou i aposta per les propostes culturals segures, com ja han fet altres festivals i esdeveniments. Calella s’omple de cinema del 2 al 10 d’octubre. No obstant això, i per culpa de les circumstàncies que estem vivint tots plegats, el festival no es podrà desplegar a altres poblacions del Maresme com ja havien fet en d’altres edicions i es concentrarà a la Sala Mozart de Calella, la sala de cinema i teatre més antiga actualment en funcionament de tota Catalunya.

Aquest 2020 el certamen vol retre un homenatge al cinema dels anys 80 i han fet que l’E.T. d’Steven Spielberg el símbol d’aquesta edició. I tal com comenta l’organització “Un E.T. que vola en bicicleta amb el seu amic per sobre del Far de Calella. No sabem de qui escaparia E.T. avui si aterrés a Calella. Segurament, escaparia del virus”. A part d’aquest leitmotiv, el festival tornarà a omplir les dues seccions ja conegudes.

- Advertisement -

- Advertisement -

A la secció “low budget”, que dona a conèixer cineastes que debuten i presenten la seva primera obra, hi trobarem les pel·lícules Una vez más (Guillermo Rojas, 2019), Hambre (Manu Herrera, 2019), Historia de Ajedrez (Emmanuel Martín, 2019), Pan de Salawal (Che Espiritu, 2019), La filla d’algú (Marcel Alcántara, Júlia De Paz Solvas, Sara Fantova, Guillem Gallego, Celia Giraldo, Alejandro Marin, Valentin Moulias, Gerard Vidal, Pol Vidal, Enric Vilageliu i Carlos Villafaina, 2019), Deine Farbe (Maria Diane Ventura, 2019) i Sant Martí (David Ruiz i Albert València, 2019).

 A la secció “Creative Rosebud Awards” hi trobarem les pel·líciles següents: Aleksi (Barbara Vekaric, 2018), Bacurau (Kleber Mendonça Filho i Juliano Dornelles, 2019), La familia que tú eliges (Tyler Nilson i Mike Schwartz, 2019), ¡Va por nosotras! (Mohamed Hamidi, 2018), Las golondrinas de Kabul (Zabou Breitman i Eléa Gobbé-Mévellec, 2019), Little Monsters (Abe Forsythe, 2019) i Vivarium (Lorcan Finnegan, 2019).

A més, el Calella Film Festival proposa per primera vegada a la seva història un concurs de guions dirigit. Sergi Pompermayer, un dels creadors de la sitcom més popular de TV3, Plats Bruts juntament amb Juli Fàbregas, actor de Calella, seran els responsables de posar en marxa aquesta nova iniciativa.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents