Calella Film Festival, torna el Festival de Cinema del Maresme

- Advertisement -

La centenària Sala Mozart de Calella es converteix, del 28 d’octubre al 4 de novembre, en la seu de la vuitena edició del Calella Film Festival, juntament amb el Cine Club Akira de Sant Pol de Mar i el Teatre Principal d’Arenys de Mar, per portar el cinema a tot el Maresme.

Calella Film Festival
Calella Film Festival

Una programació nacional i internacional

- Advertisement -

Enguany, la secció Low Budget del festival inclou cintes d’àmbit internacional com Perfectly Good Moment de la directora Lauren Greenhall i Out and about de Peter Callahan i Steppe del director Maxim Akbarov; i nacional com Quan no acaba la nit d’Oscar Montón o Ave María de Pol Mansachs. Altres títols programats són La funciónThemesis i Somewhere over the rainbow.

- Advertisement -

Calella Film Festival
Calella Film Festival

La secció Rosebud compta amb una gran presència del cinema europeu amb produccions com la francesa Plancha, la txeca Ostrov, l’alemanya Franky Five Star i la portuguesa Vadio. Això sense oblidar el cinema català de primer nivell amb Creatura de la directora premiada a Cannes Elena Martín. A més, el gènere de terror tindrà també presència amb Blood del nord-americà Brad Anderson.

Calella Film Festival
Calella Film Festival

Com a plat fort i tancament del Calella Film Festival, el dissabte 4 de novembre es projecta a la Sala Mozart Pacifiction, l’última obra del director català Albert Serra.

Homenatge a El Màgic d’Oz

L’edició d’enguany del festival està dedicada a celebrar els 85 anys de l’estrena d’una pel·lícula fantàstica que ha deixat empremta a la memòria col·lectiva: El Màgic d’0zLa cinta, basada en un conte infantil escrit per Lyman Frank Baum i il·lustrat per William Wallace Denslow l’any 1900, va ser produïda per Metro-Goldwyn-Mayer i protagonitzada per Judy Garland, i estrenada l’agost del 1939.

El Màgic d’Oz sempre està d’actualitat al món de l’espectacle. El musical Wicked es va estrenar recentment a l’escena teatral de Broadway i Hollywood està a punt d’estrenar-ne dues adaptacions cinematogràfiques. Per una banda, la productora New Line Cinema va anunciar que un dels seus pròxims projectes serà un remake fidel a l’original a càrrec del director Nicole Kassell (Watchmen). I per l’altra, el director afroamericà Kenya Barris està preparant una altra versió ambientada en l’actualitat.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents